Natascha Linea

Flyttekasse update

19. juni 2017

Efter lang tid har jeg endelig taget mig sammen til at lave et blogindlæg omkring de flyttekasser som jeg har lovet jer LÆNGE – Og undskylder det er taget så lang tid men har simpelthen glemt det. 😀 Haha

Men flytte kasserne betød jo jeg skal flytte/skulle flytte ca 150 meter væk. da det hus jeg boede i simpelthen var for dyrt for det man fik for det, det kostede 6000,- om måneden og der var SÅ mange fejl i det hus, og nogle af fejlene gad jeg ikke leve med i længden og slet ikke til den pris i Gedser – Ville gerne have betalt 6000,- om måneden for et hus som var tip top i orden. men ikke for det der lort der.

Men jeg er flyttet sammen med min far i et lille hus i Gedser, det er mindre end det jeg kom fra men det er bedre indrettet, så det gør slet ikke noget. “Min” afdeling består af et lille rum hvor vi alle sammen sover i, pt er det rimelig presset, da jeg mangler en ordenlig samsovningsseng – men det går Pt. Så har ungene også et stort lege værelse som pt også er “mellem” gang men her i løbet af de næste par måneder gennemgår det en større forvandling så de kan få et ordenligt værelse så de rigtigt kan hygge der 🙂 på værelset kommer der en lille købmandsbutik, et tumlehjørne og en masse opbevarings plads til alt deres meget legetøj 🙂

Min “fars” område består af et lille repo og et værelse hvor han sover. og så har vi self stue, køkken og bad fælles. jeg er super glad for denne løsning, den eneste minus er at jeg gerne ville indrette det mere feminint og med nogle andre møbler end han gerne vil, så lige på det der punkt er vi slet ikke enige. – Fx til ungernes værelse vil jeg gerne købe nogle tumle møbler og tumle madresser og han mener at det kan man godt finde billede alternativer til, fx sækkepuder og puder fra sofaer osv som man om betrækker 😀 HAHA Mænd 😀

Men jeg er super glad for at bo sammen med min far igen, især nu hvor jeg skal til at studere igen, så bliver det super dejligt med en hjælpende hånd så tæt på, omkring hvis busserne/togene er forsinket eller når jeg skal læse til eksamen osv. Jeg er primært vildt glad for at bo sammen med min far.  – I må sige til hvis i ønsker en rundvisning af huset 😀

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar