Natascha Linea

Gratis uddannelse, min bare røv!

26. juni 2017

Så blev jeg tilmeldt en 3-årig Hf efter sommerferien, og jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på min uddannelse igen efter sommerferien, bliver så fucking fedt at få den hue på om 3 år, og lære en masse ny viden. JEG GLÆDER MIG også til at lære mine nye klassekammerater at kende.

Men hvad fuck sker der lige for den sindsygt høje brugerbetaling? Det er altså fandme mange penge at ligge når man er enlig mor til to børn. for overhovedet at kunne starte på første år af min Hf skal jeg betale 3.140,- og det er vel og mærket kun for det ene år. og så skal jeg så lige betale for år 2 og år 3 også det er altså sindsygt mange penge for et “Gratis uddannelsessystem” som vi har her i Danmark! – Jeg har ikke noget imod at betale prisen, for jeg vil jo vildt gerne have en uddannelse og så må jeg jo bare betale det som det koster. Men jeg syntes altså stadig det er rigtig mange penge som man tvinger folk til at ligge hvis man i dagens Danmark gerne vil have sig en uddannelse.

Det jo fint at man får pengene tilbage når man har bestået de forskellige fag, men jeg syntes helt ærligt man burde gør det omvendt, gratis deltager betaling men dropper man ud under uddannelsen så får man efterfølgende en regning, som skal betales. – For syntes ikke det kan være rigtigt at man kan leve i et samfund som har gratis uddannelser, men at man rent faktisk skal betale for det. når jeg er færdig med Hf`en så har jeg betalt tæt på de 10.000 kr for min skolegang. + der også er bruger betaling på 9 og 10 klasse på VUC

Men fuck der jeg betaler da gerne for at kunne få min uddannelse og forhåbentlig en god uddannelse så jeg kan forsørge mig selv og mine to lækre børn <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar