Natascha Linea

Jeg har fortrudt min tilmelding på uddannelsen

24. juni 2017

Jeg har fortrudt dyrepasser uddannelsen, heldigvis er jeg ikke startet på den endnu. Det er ikke fordi jeg ikke vil tage dyrepasseruddannelsen, (Læs her <3) Men hvad skal jeg så lave efter sommerferien?

Jeg har altid gerne ville tage den vej men jeg har aldrig turde tro på mig selv, jeg har aldrig troet jeg var klog nok, aldrig troet på at jeg virkelig godt kunne, men nu tror jeg nok på mig selv til at kaste mig ud i det, jeg har altid ønsket at få den skide hue på som beviser jeg har kæmpet mig igennem en Hf eksamen og at jeg rent faktisk dur til noget. Jeg har altid haft lyst til at stå med huen på og sagde “HVAD SAGDE JEG JEG KAN FANDME GODT”

Men jeg har aldrig helt nede i maven troet på at jeg nogensinde ville kunne gennemføre det, så derfor har jeg aldrig søgt ind. Da jeg så i går D 23-06-17 var til afslutning på skolen, og så alle dem med huer, at de fik deres papirer, så dem kaste med huerne osv, tænkte jeg inden i mig selv ”JEG VIL FANDME OGSÅ!” jeg vil også gerne stå med en hue, min hue, og vise folk at jeg har mere mellem ørene end hvad folk går og tror.

Jeg kan og jeg vil og jeg gør det! Det kommer til at koste blod, sved, tåre og mega hårdt arbejde

På mandag skal jeg ned og snakke med skolen igen og få mig officielt indmeldt på en 3årig HF, så jeg kan stå med huen på Sommeren 2020 Ja jeg tager et år mere end alle andre men det gør jeg fordi jeg godt ved jeg har brug for at år mere at dygtiggøre mig i, jeg har brug for et år mere hvor kan suge alt den viden til mig som jeg har behov for.

Det jo slet ikke fordi jeg ikke har lyst til at arbejde med dyr, det er stadig der mit hjerte brænder og det jeg en dag ønsker at arbejde med, men nu tager jeg en ting af gangen og lader vær med at ligge planer for fremtiden, lige nu handler det om at have 100% Fokus på min kommende opstart på HF – Og at JEG VIL gennemføre det, jeg tror på at jeg nok skal kunne klare det, måske ikke med et godt gennemsnit, 

Men efter 6 mdr på Vuc 9 klasse med et gennemsnit på 7,0 og bagefter 6 mdr på Vuc 10 klasse med et gennemsnit på 5,2 så ved jeg nu at jeg virkelig godt kan hvis jeg virkelig kæmper for det, og det gør jeg! 

Denne her gang tror jeg virkelig på mig selv, jeg har virkelig fået blod på tanden til at gøre det og til at tro på jeg nok skal gennemføre det! 

Kampe skaber forandring og forandring skaber kampe 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar