Natascha Linea

Karriere drømme <3

2. juni 2017

Nu har jeg været med i de unge mødre i en del sæsoner, mener det er 7 eller 8 sæson vi er ved at optage til nu, hold da fast det er egentligt mange – Men jeg ville lyve hvis jeg ikke siger jeg ELSKER at være på tv og ja jeg elsker opmærksomheden omkring det. Og hvis det stod til mig lavede jeg mere tv end hvad jeg gør nu, kunne vildt godt tænke mig og være med i mig og min mor, men det køre jo vist ikke mere – Ellers er der egentligt ikke noget tv program jeg brænder for at være med i lige nu, men der har været en del efterhånden som jeg gerne har villet havde været deltager i.


Mig og min mor, 4-stjerners middag, 4-stjerners rejse, Divaer i junglen, og De unge mødres drøm. Men jeg er da ikke afvisende hvis jeg skulle få tilbuddet for at være med i andet end de unge mødre, men det kom dæleme an på hvad det var, for er ikke klar på at være med i hvad som helst på tv. (Selvom i tror det) – Ja jeg elsker at lave tv og hvis jeg kunne ville jeg da gerne leve af det, men i Danmark har vi nogle virkelig underlige ”regler” da de unge mødre er et dokumentarprogram får vi INTET for at være med i det, og før et skal virke som om jeg er sur eller skuffet over det, så er jeg det ikke, jeg syntes det er fint vi ikke får noget for det. (men fx i USA Teenmom de får kassen) men sådan er det jo Men jeg fortsætter i De unge mødre, til jeg bliver træt af det eller jeg (måske) får er bedre tilbud til noget som jeg gerne ville deltage i, selvom jeg ikke lige nu kan se hvad det skulle være, da jeg seriøst ikke kan undvære folkene bag programmet. <3
Men jeg håber og drømmer om at jeg om nogle år kan arbejde hjemmefra via min blog her, og så via salg af min bog, samt evt. noget tv halløj, det kunne virkelig være DRØMMEN. Hvis jeg skulle se bort fra hvad der var realistisk og kun tænke på hvad den store drøm ville være, så var det nok at kunne leve af min blog og mit kommende bogsalg, og selvfølgelig havde en uddannelse og ”falde tilbage på” men mens jeg er ung og i ”centrum” ville drømmen helt sikkert være at leve af at skrive blog


Og hvorfor egentligt det? Fordi jeg elsker at skrive blog og jeg elsker at fortælle om min dagligdag og mit liv. Jeg syntes det er så fedt at få søde beskeder hverdag fra alle min dejlige følgere og jeg hygger mig gevaldigt med at skrive blogindlæg og se mine sidevisninger bliver større og større – Og så kunne det være vildt fedt at sidde i forskellige butikker og skrive i mine egne bøger og få dem solgt det ville virkelig være en drøm som gik i opfyldelse for mig, hvis det skete. Jeg kæmper hårdt for at det sker en dag, har haft nogle bump på vejen, men hvem har ikke der? Nu jeg tilbage og kæmpere hårdere end nogensinde på at komme tilbage i topform, og være den bedste udgave af mig selv, og være den stræber som jeg var da jeg var lille. Har altid fået af vide jeg aldrig blev til noget men nu skal jeg nok vise alle skeptikerne at jeg bliver til noget stort en dag Bare vent og se

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar