Gæsteblogger, Natascha Linea

Kig lige her hvem der er begyndt at blogge

12. juni 2017

Ja nu vil jeg lave en lille reklame for en som er begyndt at blogge. så hvis i gerne vil følge lidt mere med i Lias liv, bents Lia og lille Xenias liv så skal i helt klart også følge den her blog Link her jeg syntes det en god “opstarts” blog for en som lige er gået igang med at blogge, og som lige skal finde ud af hvor meget man kan tillade sig at skrive og hvilke emner som er sjove at skrive om.

Hun skal bare lige finde ud af at man kan skrive om ALT, og der ikke er ret mange emner man ikke må skrive om, men hun minder meget om mig da jeg for 4 år siden begyndte at blogge. 😀 Hihi.

Men følge hendes blog Her <3

Jeg læser ihvertfald alle hendes indlæg, da jeg selv elsker at læse blog og følge med i andres liv <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar