Natascha Linea

Love – Love – Love

6. juni 2017

Jeg syntes det er på tide at skrive et indlæg omkring mine positive følgere

Jeg er virkelig glade for mine positive følgere, da det er dem som gør det hele værd,

Når jeg til tider havner i en frivillig/ufrivillig shit storm. Men dette indlæg skal ikke være negativt ladet det skal være positivt hvor jeg vil fortælle alle dem som følger mig at uden jer ville det her slet ikke kunne hænge sammen

Uden jer ville min blog ikke kunne eksisterer, så af hjertet tak fordi i gider at sende søde beskeder til mig samt læse min blog, og vise at i elsker at følge med i mig og mit liv

Jeg er så enormt taknemmelig for alle jer som dagligt sender mig søde beskeder og sender beskeder med screendumps fra de forskellige grupper for at være søde imod mig. Tak tak tak
Syntes faktisk bare i fortjente at vide at jeg er enormt taknemmelig for jer som godt vil følge med i mit liv og som godt kan lide det.
Jeg ved ikke helt om i ved hvor glad man bliver når man modtager beskeder fra folk man ikke kender omkring at de syntes ”man er en god mor” eller ”Jeg elsker at følge dig og dine dejlige børn” ”Du er min ynglings deltager i dum” Osv – Skøøønt og ville sådan set bare sige tak

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar