Lia Linea, Novah Noice

Mit barn kan ikke overskue farverne

18. juni 2017

Hvorfor er vi forældre i dag blevet så mega farve forskrækket? – Jeg er medlem af en gruppe her på Facebook omkring indretning af børneværelser, gode råd osv osv. – Men jeg bliver virkelig forarget gang på gang. – For næsten alle værelserne er sorte, grå og hvide fordi deres små pus ikke kan overskue for mange farver. Self er der nogle børn der har brug for ro i deres hoveder, men tror virkelig ikke på der er så mange som de gør der til, for hold nu kæft altså, self kan gøre tåle farve de elsker farve og gerne mange farver. Noget af det bedste jeg viste da jeg var lille var at tage ned til min mormor og morfar og lege på deres børneværelse hvor der var så mange farver og intet ”mode” over det og JEG ELSKEDE DET.

Hvorfor er børn pludselig blevet så sårbare at de kun kan tåle enkle værelser uden farver? – Jeg tror mere på at der er forældrene der ikke kan overskue en ”rigtigt” børneværelse fyldt med farver og nips over det hele 😀 – Jeg er i gang med at lave mine børns værelse om som de får i julegave og det bliver et værelse fyldt med farver og nips over det hele men stadig med lidt ro nogle steder ? Jeg tror ikke på at børn har godt af et 100% farvede værelse men tror heller ikke på de har godt af de hvide/lyse farver og de clean værelser, nogle af de værelser der bliver vist i grupperne ville jeg næsten ikke turde at sætte mine børn ind på i frygt for de vil plette det fine hvide gulvtæppe. – Come on det kan altså godt blive LIIIIDT for meget nogle gange? Kan i ikke selv se det?

Mine børn elsker deres værelse, men de har brug for lidt mere opbevaring til alt deres legetøj 🙂 Hihi og så får de også et tumlehjørne med en masse madrasser og nogle tumlemøbler 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar