Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Når 2 børn bliver til 3

13. juni 2017

Efter jeg var ude og samle ind til Læger uden grænser, (hvis du ikke læste om det kun du læse om det her) men den oplevelse fik sat en masse tanker i gang i hovedet på mig, vi har jo ALT og de har jo absolut INTET derfor besluttede jeg mig for at jeg ville hjælpe mere end hvad jeg gjorde nu, men når man er så langt væk fra de børn som virkelig har brug for vores hjælp, hvad skal man så lige gøre? vi valgte simpelthen at få et barn mere i familien. Vores lille planbarn Bernadette som er 3 år hun har fødselsdag 4 dage efter Lia så vi syntes det er ret morsomt de har fødselsdag så tæt på hinanden, og så er hun fra Burkina Faso og hun er simpelthen så smuk og sød jeg får virkelig helt ondt i maven af at tænke på hun er ligeså gammel som Lia, og bor så fattigt 🙁 det må virkelig være en forfærdelig barndom at leve selvom man får kærlighed og omsorg fra ens mor, og de frivillige dernede, som kysser dem og krammer dem hver evig eneste dag
Syntes faktisk det er helt enormt dejligt at betale til et barn hvor man kan følge barnets opvækst, Få tegninger der fra, og en dag når man har penge nok kan man komme ned og besøge hende og man kan se de penge man donere hver måned faktisk hjælper og sørger får barnet får en så god opvækst som muligt, og får en chance her i livet til at blive til noget
Er du selv planfadder? Og har du overvejet om du ikke bare kan undvære lidt til barn i udlandet, som intet har. Du kan hjælpe med uddannelse, et hjem og meget andet. Er det ikke det være for at du måske kan undvære en biograftur? – Jeg syntes i hvert fald de penge er givet super godt ud, og jeg er stolt af at være planfadder ligesom min far
At hjælpe giver bare noget godt, for ens velvære og ens syn på andre menneske

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar