Lia Linea, Novah Noice

Når man kigger væk i to sekunder

11. juni 2017

Nok alle forældre kender det her. 😀

Man sætter den store pige til at male lidt selv fordi hun gerne vil lave en pæn tegning, og den mindste sidder på gulvet og leger. Så går men lige ind i det andet rum for lige at ordne nogle ting, og så høre man bare et skrig inde fra stuen “MOAAAAAR” og man skynder sig ind i stuen.

Så har Novah fået fat i hendes finde nymalede tegninger, og dive syntes det var skide sjovt at bide i dem, Så ikke nok med Lia var fyldt med Maling, så var bordet, Novah, gulvet og Diva også smurt ind. Hmm godt så 😀

 

Lia måtte sidde og vente pænt på det blev hendes tur til at blive gjort ren, først måtte Novah vaskes så måtte vi putte Diva i bad for første gang, gulvet skulle lige vaskes og så kunne vi vaske Lia 😀 Haha sikke et kaos, men Diva, Novah og Lia hyggede sig og Lia skrald grinede over at Diva og Novah også havde fået maling over det hele 😀

Diva blev helt ren igen efter en tur i bad 😀 <3

 

Men hvem har seriøst ikke prøvet det? At på 2 sekunder kommer der totalt kaos, fordi man liiiige skulle ordne noget i to sekunder og var i rummet lige ved siden af 😀

 

Haha elskede skønlinger <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar