Lia Linea, Natascha Linea

Var Lia,s anbringelse aftalt spil?

27. juni 2017

I forbindelse med at jeg fik agtindsigt I Odense kommune, har jeg kigget rigtig mange sagsakter igennem Igen og jeg faldt over noget som jeg meget gerne ville dele med jer, for jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad der lige er foregået her, kan i?

Lia er født D 16-08-13 og tvangsfjernelses sagen skulle først op i børne/unge udvalget D 20-08-13 altså da Lia var 4 dage gammel, Det vil sige fra D 16 August til den 20 August var hun IKKE  og jeg gentager IKKE anbragt, eller var hun? – For jeg er helt vildt forvirret. eller var det hele aftalt spil? med at hun skulle anbringes lige meget hvad!

Vi enige om at på ovenstående dokument står der at DER ER TRUFFET AFGØRELSE OM ANBRINGELSE DEN 20 AUGUST 

Men på nedenstående papir står der at LIA DEN 16 AUGUST ER BLEVET ANBRAGT OG AT KOMMUNEN HAR RYKKET LIA,S ADRESSE D 16 AUGUST 2013 

Jeg vil gerne for god ordens skyld skrive at Lias sag først var i B/U udvalget D 20 August kl 11 og først fra den dato var anbragt i pleje uden for hjemmet, men kommunen var åbenbart sikre i udvalgets afgørelse at de valgte at “anbringe” hende uden for hjemme fra den dato hun blev født, hvilket får både mig og min private socialrådgiver til at føle os godt og grundig pisset på, da vi virkelig troede at vi kunne gøre en forskel og at vi måske kunne havde stoppet anbringelsen, men nu ved vi at lige meget hvad vi havde gjort så havde de bestemt sig for at Lia skulle anbringes uden for hjemmet,

På en måde er jeg virkelig glad for at havde fundet ud af det her for det giver mig lidt ro at vide at jeg kunne ikke havde gjort noget som helts anderledes, og nu kan jeg vise Lia at mor og far ikke kunne havde gjort noget for at forhindre at dette skete,  det var planlagt inden hendes fødsel at lige meget hvor gode forældre vi var så havde de taget beslutningen og aftalt de formelle ting omkring flytning osv. – Men selvom det giver mig lidt ro omkring at jeg ikke kunne havde gjort noget anderledes, giver det mig også  en stor vrede, og forargelse over at Odense kommune kan finde på at rykke min datter adresse . Uden at vi ved det, og inden det over hovedet var besluttet om hun skulle anbringes uden for hjemmet.

for mig lugter det her lidt af at det her er aftalt spil? Hvad mener i?

Mig og min daværende advokat kæmpede i børn og unge en kamp for at jeg og min kæreste kunne få lov at beholde vores datter hjemme, men denne kamp var en kamp vi umuligt kunne havde vundet, for hendes adresse var allerede flyttet, en info jeg ført næsten lige har fået. – Jeg er chokket, vred, ked af det og ikke mindst vildt forarget over at man vælger at flytte adressen på et barn uden man har fået lov af forældrene eller fået af vide igennem udvalget at barnet skal fra flytte adressen. De har bare gjort det! – Og jeg er mig undrende over hvordan en kommune, rent faktisk har lov til at flytte en adresse før barnet overhovedet er anbragt? Lia boede jo stadig ved mig og var i min varetægt og var altså ikke anbragt udenfor hjemmet før D 20 August, men hendes adresse blev altså rykket før mødet i B/U. Man skal virkelig lave den lovgivning om på dette punkt.

Kære Lia, jeg er ked af at jeg ikke indså dette min skat, men du skal vide vi gjorde alt for du ikke fik det svigt i din tidlige barndom, men når en kommune vil anbringe et barn, så kan forældrene være lige så gode forældre som overhovedet muligt, kommunen er bedøvende ligeglade, Og anbringer hvis det er det de har lyst til. Jeg elsker dig husk det prinsesse

FUCK JER SAGSBEHANDLERE I SKULLE VIRKELIG SKAMME JER 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar