Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

er jeg en dårlig mor, når?

6. juli 2017

Igår var min far ikke hjemme da han var taget op til noget familie som var blevet akut syg. ☆ Personen er i stor bedring og har det godt igen ♡ Det mest uhyggelige var da at jeg natten inden havde en slags angst, eller ved ikke hvad det var, havde det meget da jeg var yngre, men det forsvandt da jeg fik Lia. Jeg følte jeg blev mast og væggen gik ind, så rummet blev mindre. jeg kunne slet ikke være i mig selv og måtte stå op fra sengen. jeg ved ikke hvorfor jeg fik det lige den nat. måske jeg har en 6Sans, hvem ved?

Men vi skulle finde på noget at lave alene. Vi tager ned og besøger Gedser Remise og det var da mega hyggeligt at kigge på alle de gamle toge. Men da abeslut ikke noget jeg ville gøre ALENE! – Men hvad gør man ikke for sine børn? Efter vi havde gået rundt der nede lidt og blandt andet set Olsenbandens det gule palæ (og her lades vi lige som om jeg ved hvilken film det var med i) Haha. nå men vi fik kigget os lidt omkring og tog så hjem igen.  Det var nu meget hyggeligt.

I dag ved jeg ikke lige hvad der skete men hold nu op hvor var jeg træt, følte virkelig jeg kunne sove i 1000 år, var simpelthen så brugt i kroppen, ligesom når man er ved at få influenza 🙁 -Øv bøv! Så dagen i dag er stået på tv hygge og hjemmebagt chokolade kage. så lækkert når mor INGEN energi havde! :/ Men var nu lidt øv jeg skulle have det sådan den da hvor det bare var kanon godt sommervejr! Men vi hyggede os og så er det ligemeget hvor og hvordan vi gør det!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar