Natascha Linea

Mit hovede køre rundt og rundt

28. juli 2017

Hejsa, så er jeg tilbage efter en uges pause fra min blog! – Hvorfor har jeg holdt pause? Hmm, det har jeg fordi jeg ikke har haft lyst til at dele det hele med jer, jeg har haft lydt til at tilbringe min ferie med mine børn!

Jeg har tænkt en masse de dage her hvor jeg ikke har del alt med jer, og jeg har fundet ud af hvad det virkelig er jeg gerne vil med mit liv, hvad det er jeg drømmer om og hvad jeg gerne vil opnå når jeg engang bliver “Rigtig” voksen.

  • Jeg har en drøm om at gøre en forskel, for nogle mennesker jeg syntes er spændende.
  • Jeg har en drøm om at udgive bøger og hjælpe folk som mig til at vise at man godt kan komme oven på igen, og leve et godt liv selvom man har haft det svært.
  • Jeg har en drøm om ikke at opgive alt for hurtigt og kæmpe for de ting jeg virkelig gerne vil.
  • Jeg har en drøm om at kunne stå på en stol og råbe ud til verden “JEG GJORDE DET”

Jeg vil gerne være hende jeg er inderst inde, hun skal bare have lidt hjælp til at komme frem fra mørket. <3 – Jeg tror på mig selv, selv når ingen andre gør det. Jeg ved jeg en dag kommer til at stå med en god uddannelse og mit drømmehus, det tager tid men en dag sker det <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar