Natascha Linea, SPONSORERET

P R O T E I N P U L V E R + T R Æ N I N G S U P D A T E

11. juli 2017

Som mange af mine faste læsere har bemærket er jeg begyndt at træne igen. Og hold nu k*ft hvor er det da sindsygt hårdt 😀

Jeg var jo engang så dum at love på tv at jeg ville lave en IRONMAN (Fuuuuck jeg dør) Så må jo hellere se om det ikke kan lykkes en dag. 😀

Pt træner jeg ikke da det er sommerferie, men efter ferien er min plan at begynde at træne 2-3 gange om ugen for at kunne få opbygget en god muskelmasse og en god kondition.

Men i min jagt på gode trænings produkter faldt jeg over B I L L I G S T P R O T E I N og jeg er virkelig overrasket over deres billige priser og deres gode service – Jeg syntes alle jer trænings tosser skal tage en smut forbi siden og kigge —> Her

Jeg ved at jeg en dag kan gennemføre en Ironman, det bare et spørgsmål og vilje og at tro nok på det man gør, og det seneste år er jeg begyndt at tro på de projekter jeg kaster mig ud i, nok skal blive gennemført før eller siden. – Ja det er et sindsygt projekt det ved jeg! – Men jeg er heller ikke alt for normal. 🙂

Superservice <—B I L L I G E – P R O D U K T E R —> Superbilligt

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar