Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

UNDSKYLD!

31. juli 2017

Dette er noget jeg har tænkt over længe! og jeg vil ikke ende som en i min familie (Lad os kalde hende Likka) Likka er en person i min familie som ikke kan se sine egne fejl, og efter jeg er begyndt at arbejde mere med mig selv, indså jeg at jeg var ved at blive ligesom hende! Og helt ærligt så har jeg ikke lyst til dette. – Så det indlæg bliver en officiel undskyldning til dem jeg offenligt har haft svinet til! 

Undskyld til min mor, det var ikke iorden at svine hende til på den måde, selvom det var MIN personlige mening burde jeg havde holdt den for mig selv eller mine nærmeste venner, det var ikke ok at skrive det offentligt. Men jeg havde så mange frustrationer over hende og over alle folk skrev så mange ting om min mor om slet ikke passede, at jeg til sidst fik nok og havde lyst til at fortælle min version af min mor. – Ja jeg fortryder at jeg skrev det offentligt men jeg fortryder ikke at hun fik sandheden af vide fra mig.

Undskyld til Jennifer, (Bent ekskæreste) selvom vi har fået snakket ud om det så syntes jeg at hun fortjener en undskylndning offentligt. – Undskyld det var ikke iorden, ligemeget hvor uvenner man bliver og lige meget hvor ked af det man bliver, så er det IKKE ok! Men blev så såret, ked af det og så vred jeg bare så sort i et øjeblik! det er ikke ok og UNDSKYLD

Undskyld til Maria S, for at have svinet dig til og sagt så mange grimme ting om dig! – Jeg fortryder det virkelig meget, men du havde ramt mig ømt og jeg ved ikke hvorfor jeg nogle gange bare ser lidt “sort” på folk som såre mig følelsmæssigt! – som mange venner og veninder samt familie har gjort!

 

Min måde at se sort på nogle gange rammer ALDRIG mine børn men ofte min venner, familie og bekendte!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar