Natascha Linea

Avis omdeling – Hvordan gik det ?

10. august 2017

Så har jeg for første gang været ude med reklamer efter jeg er blevet voksen. Og for at være helt 100% ærlig, så nød jeg det faktisk, underligt nok. Men jeg kan gå i en time med højt musik i øretelefonerne og bare gå og tænke og slappe af i mit hovede, og så smatidig få penge, motion og frisk luft. – Jeg nød faktisk at gå der i lidt over en time.

Men for pokker hvor er de godt nok pakket dumt de reklamer, det skal jeg da godt nok lige have snakket med dem om, for de ligger slet ikke i rækkefølge. men det er jo noget man kan lave om på og gøre noget ved heldigvis for det da 🙂

Jeg vil ikke sige jeg har savnet at gå med reklamer, for dengang jeg gik med det sidst var der ikke noget værre end Torsdag for jeg gad virkelig ikke gå med dem. men denne her gang nød jeg det på en helt anden måde, måske fordi jeg elsker musik og nu bare kan gå og høre musik og være “mig selv” jeg ved det ikke, Lia eller Novah var ikke med i dag da jeg gjorde det mens de var i børnehave og vuggestue. Planen for fremtiden er at de skal med hvis de har lyst eller kan de blive hjemme ved morfar og hygge den time det tager at gå med reklamer.

Men nu det gået med og jeg kan nyde min kommende weekend med mine børn inden skolen kalder på Mandag – Og jeg glæder mig enormt meget til at starte med en rigtig hverdag igen. Jeg ELSKER mit liv som det er lige nu. Så Note til Natascha “La vær og fuck up” 😀

God weekend til jer derude, her håber vi på lækker solskinsvejr så vi kan tage på stranden eller på Zoologisk have.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar