Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Er jeg ensom?

11. august 2017

Mange folk tror jeg er ensom, og spørger ofte ind til om jeg er ensom? mon det er fordi jeg har så meget tid til at være på de sociale medier? eller fordi jeg ikke poster billeder på de sociale medier hvor jeg konstant er sammen med mine veninder?  Men er jeg egtenlig ensom? og hvordan har jeg det inders inde omkring venskabene og det sociale samspil? – På den ene side syntes jeg egentligt ikke at det rager jer, men på den anden side vil jeg gerne forklare mig og min måde at se tingene på. Fordi jeg ønsker ikke folk skal se mig på den måde. For nej jeg føler mig ikke ensom i dagligdagen, men jeg må ærligt indrømme at jeg nogen gange savner jeg da at have en kæmpe stor vennekreds, men hvordan kan jeg egentligt savne noget, jeg egentligt ikke bryder mig specielt meget om.

Jeg har altid været en enspænder, og det vil jeg nok altid være. Jeg har altid heller ville sidde hjemme og se Netflix med en stor skål popcorn end jeg ville med til den fede fest Fredag aften, jeg har aldrig elsket at være social, Jeg kan da godt have en mega fed aften i byen med mine venner, men det der med at kende det halve af byen og have venner på hvert et gadehjørne, det bliver aldrig mig. Da jeg var yngre følte jeg mig underlig, jeg følte mig som anderledes, og jeg følte mig sær og anderledes, fordi jeg ikke ønskede det. Men nu hvor jeg er blevet ældre har jeg bare inderst inde indset, at det er sådan jeg er, og de folk som ikke kan acceptere det, tager jeg mig ikke af mere, helt ærligt så er jeg godt tilfreds med den person jeg er blevet. Kunne jeg vælge, ville jeg det meste af tiden vælge at være hjemme og hygge mig med mig selv, fordi jeg er en enspænder og det kan jeg faktisk godt lide. Det meste af tiden!

Da jeg var yngre var jeg nogle gange jaloux på dem som havde en kæmpe vennekreds, men jo ældre jeg blev jo mere heldig følte jeg mig, for jeg havde ikke evige skænderier, veninde dramaer, og så videre, jeg har min håndfuld veninder og det er jeg godt tilfreds med. Men der er en ting jeg længe har tænkt over? Hvorfor skal folk som ikke har så mange veninder være “Den underlige enspænder” for det kan godt være at i ikke ville kunne undvære alle jeres venner, Folk er bare ikke ens, folk tænker bare ikke ens, og folk har heldigvis forskellige ønsker og drømme. Nogle folk kan faktisk godt lide at være alene og fungere faktisk bedst bare med at være sammen med sin familie og sin lille vennekreds.

Så gør mig en ting, ændre jeres opfattelse omkring folk som ikke har så mange venner, for de er ikke kede af det over ikke at have så mange venner, de er såret over at folk ser ned på dem. Jeg er en enspænder og jeg er stolt af det! 🙂 – Måske ændre det sig jo ældre jeg bliver, måske gør det ikke. Men det vigtigste er at jeg er stolt af den person jeg er, og jeg ikke skjuler det, jeg viser mit sande jeg frem, og viser at det er helt normalt ikke at være normal 🙂

 

Hav en god weekend

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar