Natascha Linea

Fortryder jeg min skolestart?

28. august 2017

Nu har jeg været i gang med min Hf i 2 uger, men fortryder jeg min opstart og hvad tænker jeg egentligt om min første tid på Hf?

Jeg er som sagt lige startet på en 3 årig Hf. og for at være helt ærlig over for mig selv ja, så ELSKER jeg det, har fået de sødeste klasse kammerater og de bedste lærer 🙂 – Ikke alle fag er lige spændende men sådan er det jo.

Jeg er virkelig glad for at være startet er så glad for tiden går og smiler spontant hele tiden 😀 Jeps, ved ikke om det er skolens skyld, varmen der endelig er kommet, mine fantastiske børn eller min dejlige familie. eller måske er det en god kombi? – Jeg ved i hvert fald bare at jeg er virkelig glad for at gå i den klasse jeg gå i nu.

Og så har jeg fundet ud af jeg som minimum skal op til to eksamener til jul – Samfundsfag og Design. Det skal nok blive spændende og se hvilke karakterer jeg får der. Jeg personligt går efter et 4 tal i begge fag, da jeg har fundet ud af med mig selv at jeg godt kan jo! Jeg er pisse dygtig hvis bare eg tror på mig selv!

 

Men NEJ jeg har ikke fortrudt min opstart på Hf er glad  hver morgen når jeg står op og glæder mig til at starte på den nye dag som starter! <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar