Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea, Novah Noice

Gedser Fyrstival

12. august 2017

I denne weekend er der Gedser Fyrstival (og nej jeg mener ikke festival jeg mener fyrstival)

Og hold nu op har aldrig i mit liv oplevet noget SÅ KEDELIGT! – Der er mavedanser. Teater og lidt live musik.

Til næste år vil jeg og min far gøre noget for at der sker bare lidt mere til Gedser Fyrstival, for vi får jo ingen besøgende i vores lille by, hvis der ikke sker noget her nede. og jeg tror godt vi kunne få en masse turister hvis man gad at gøre lidt mere ud af vores årlige fyrstival. – for som det er nu gider jeg ikke engang gå de 300 meter ned til havnen for at se det, for helt ærligt er det altså sjovere bare at være derhjemme og chille med Netflix og slik når lillemanden sover.

Men når det så er sagt så var det en rigtig godt Tamburkorps som var og spille, Novah var helt optaget af dem og han hyggede sig gevaldigt 🙂 Måske det fordi han ELSKER musik. og ELSKER at danse til alt slags musik. – Min lille dansemus <3

Er rent faktisk lidt ked af det over at se min elskede barndomsby sådan her, for da jeg var lille elskede jeg denne her by og det var MIT hjem! – I dag elsker jeg stadig denne her by og det er det eneste sted jeg virkelig føler mig hjemme! Men jeg ville ønske man gjorde noget mere for byen og holde liv i den. Og efter denne her oplevelse melder jeg mig ind i foreningen i Gedser, for at være med til at lave arrangementer her i byen. Så JEG ved JEG gør MIT til at bibeholde min elskede by.

Vi har SÅ mange grønne områder her i Gedser hvor man kunne lave en masse så federe ting hvis man bare kunne bruge fantasien. – to øltelte en masse unge mennesker og et ordenligt anlæg 😀 – Og så kunne man på nogle af de andre pladser her i Gedser lave noget for børnefamilierne og noget for den ældre generation. for som det er lige nu får vi da ingen turister pga vores fyrstival.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar