Natascha Linea

Hvad sker der i Danmark?

24. august 2017

Jeg må indrømme at jeg er lidt chokket, eller rettere sagt DYBT chokeret over de seneste dages utrolig og fuldstændig vandvittig sag, som medierne har døbt som “Ubådssagen” Det sker lige her i DANMARK! Lige her hvor vores børn skal vokse op og arbejde og som skal kunne tage på job uden at risikere at blive dumpet i havet i flere dele

Hvad fanden foregår det lige?

JEG VIL GERNE SIGE MED DET SAMME AT JEG TAGER STÆRKT AFSTAND FOR SÅDAN FORBRYDELSE, OG JEG KONDOLERE MEGET , OG TÆNKER PÅ DE PÅRØRENDE! R.I.P  KIM WALL

 

  • Ubådssagen bliver jo simpelthen mere og mere sindssyg og mere og mere skræmmende som dagene og timerne går! Der er lavet så mange artikler omkring den sag og vi gør vores for i samfundsfag at følge lidt med i den sag.  I starten før at man havde fundet Kim Walls krop, havde jeg faktisk lidt ondt af “Raket Madsen” da han var blevet fængslet for noget han måske ikke havde gjort, men nu efter alle de her oplysninger er kommet frem er jeg virkelig DYBT chokeret, hvordan kan man være så syg i hovedet at man kan gøre sådan noget mod et andet menneske? Og endnu mere sygt at man kan være så rolig og så kold som han var lige efter han havde parteret et menneske! – Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg havde reageret hvis nogen nogensinde havde behandlet mine børn på den måde!!!!!! Jeg er godt nok dybt chokeret, og ikke mindst det med at man endnu ikke har fundet resten af hende! Hvor pokker er hun henne? – Jeg bryder mig slet ikke om tanken at et lille barn kan finde resten af hende, mens h*n måske er på tur med børnehaven?? – Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide hvad der foregår inde i hovedet på sådan en person, vide hvad de tænker og hvad de føler og hvorfor de har gjort som de har gjort. Mange af jer vil nok mene at man skulle lade sådanne mennesker rådne op, og JA der er jeg FULDSTÆNDIG enig, men jeg kunne også godt tænke mig at finde ud af hvorfor man føler et “behov” for at gøre sådan noget virkelig psykopatisk noget, netop for at man måske kan finde en måde at hjælpe disse mennesker på INDEN DE GØR DET, og man måske kan være med til at forebygge at dette vil ske en anden gang, for nu er der to mennesker som JEG kender til som har parteret mennesker og spredt dem rundt omkring! – JEG VIL IGEN SIGE AT JEG IKKE BAKKER DISSE MENNESKER OP. JEG ER BLOT INTRESERET I AT FORSTÅ DEM DA JEG SYNTES DETTE ER ET EMNE, JEG SYNTES ER INTRESANT OG DETTE ER IKKE DET SAMME SOM JEG SYNTES AT JEG VIL HJÆLPE DEM ELLER NOGET, BLOT AT JEG GODT KUNNE TÆNKE MIG AT FORSTÅ HVAD DE TÆNKER OG HVORFOR DE VALGTE AT GØRE SOM DE GJORDE!

I dag vil jeg tænde et lys for Kim Wall og tænke på hendes efterladte, for hvor må det være forfærdeligt at vide at ens datter er kommet fra verden på denne forfærdelige måde 🙁 – Hold 1 minuts stilhed for hende for at vise respekt for hende. Kendte hende ikke, men denne sag rammer mig faktisk meget, jeg ved ikke lige hvorfor denne sag rammer mig så hårdt men det gør den faktisk og jeg er dybt skræmt over at mordere og psykopater stadig går frit rundt i Danmark! – Lad og håbe at “Raket Madsen” får en ordentlig dom og ender i fængslet sammen med Amagermanden, Tønderfaren og Peter Lundin.! 

R.I.P KIM WALL

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar