Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Hvem er hun?

1. august 2017

En af de personener i min familie jeg elsker mest (udover my daddy) er helt klart hende her, det kan godt være vi ikke er i familie blods mæssigt, men lige her har jeg fundet ud af at det ikke betyder noget, man vælger selv sin familie. og hun er ligeså meget min familie som min far og min lillesøster.

Maja Bach min Kusine vil jeg i dette indlæg skrive lidt om, hvem er hun og hvorfor elsker jeg hende betingelsesløst og hvorfor har vi aldrig “rigtigt” været uvenner?

Mig og min Kusine har et helt særligt familiebånd

Hvis jeg skulle beskrive hende med 3 ord. er det Dejlig, Tosset og Fantastisk

Hun er den sejeste og stærkeste pige jeg kender, hun har haft så meget modgang i hendes alt for unge liv og mange mennesker ville havde være knækket. du kan følge hendes seje kampe og læse om hendes liv her

Hvorfor skriver jeg dette blogindlæg? – Hmm det gør jeg af en grund min dejlige kusine skal vide hun er elsket og den her del af familien altid vil være ved hendes side, lige meget hvad der end skulle ske! – Hun er elsket af mine børn, Lia kalder hende “Moster maja” Såå sødt <3 – Og Novah vil nok kalde hende “Gudmor maja” eller ej det ved jeg ikke om han vil! – Men Maja vil for altid have en stor plads i vores hjerter. Vi har været igennem så meget sammen!

Jeg ved du har tænkt “Nu hvor Hanne og Allan ikke er her mere, hvad vil i mig så? for nu er jeg ikke en del af familien mere” men Maja min skat, selvom de ikke er her mere og du faktisk ikke har nogen familie mæssig tilknytning til “vores” familie mere så er du VORES familie, vi ser dig lige så meget som familie, som alle andre familie medlemmer! – DU ER MIN KUSINE og det kan du ikke komme uden om! – Du slipper ALDRIG for den titel <3

Mig og Maja har aldrig rigtigt være uvenner. Det har vi ikke af den grund, vi kan forstå hinanden og vi tror på hvad hinanden siger! – Vi kan se igennem hinanden og se hvad den ene og den anden mener! – Og sådan håber jeg det for altid vil være.

Læs lige min lækre kusines blog Lige her

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar