Natascha Linea

Møde på kommune og Lidt om fremtiden

10. august 2017

Så var jeg til møde på Guldborgsund kommunen igen og det gik egtenligt ganske udemærket for at være helt ærlig. Fik et nogenlunde ordenligt indtryk af psykologen og glæder mig faktisk endnu mere nu til at se den færdige og nye psykologtest, som jeg har ventet på længe, for har længe haft et ønske om at få lavet en ny, så jeg kan beise overfor mig selv og overfor kommunen at jeg er en god mor overfor mine børn, og de altså ikke er i mistrivsel ved mig. Psykologtesten som for en gang skyld er lavet korrekt, af hvad de siger. Jeg stoler simpelthen ikke på dem, før den færdige psykolog test ligger foran mig i et eksemplar hvor jeg kan acceptere de ting der står i interwievet omkring mig,

For sidste gang så havde psykologen skrevet, meget lort om mig som ikke passede. Jeg ved godt selv det er et problem, jeg mistænker alle som arbejder på kommunen. Men har man en gang prøvet at miste det allermest dyrebare man ejer, til to personer som løj utroligt meget. og faktisk gjorde sagen værre en hvad den var, oplever man det bare en gang så har man svært ved at stole på disse slags mennesker igen. Jeg stoler ikke på dem, om jeg nogensinde kommer til det vides ikke. men som det er lige nu så kan jeg kigge billeder af fra min datter var spæd og stadig blive så arrig inden i fordi jeg mistede nogle så vigtige måneder med hende som jeg aldrig nogensinde vil få igen, men det var ikke det her emne dette blog indlæg skulle handle om, jeg ville bare kort forklare at jeg godt ved det er et problem jeg ikke stoler på dem, og jeg føler selv jeg prøver at arbejde med det, men jeg tror ikke tillid og tilgivelse kommer med det samme igen, jeg tror det kommer af tiden som man jo siger læger alle sår

 læs her hvordan det sidste møde på kommunen endte – Men jeg får godt nok en meget stresset og presset hverdag som jeg må takle så godt som jeg overhovedet kan. Øvelse gør mester når det kommer til at prøve at undgå at gå ned med stress igen – Efter denne sommer hvor der har været sket så meget i mit liv, er jeg begyndt at tænke på omkring hvad det er jeg gerne vil opnå i mit liv, og hvordan jeg egtenlig er som person. Før i tiden kunne jeg blive stresset af at have 2 aftaler på en dag :-O – men jeg arbejder virkelig meget på at kunne have flere og flere aftaler og trække vejret dybt uden at blive alt for stresset! Jeg ved jeg havde et problem før i tiden med ofte at blive alt for stresset over ikke ret meget. og jeg ved det var noget jeg skulle arbejde på. Så jeg har valgt at finde løsninger som afstresser mig, feks det at høre meget musik i hverdagen gør faktisk at jeg føler mig mindre stresset. så det er helt klart noget jeg skal huske når jeg har brug for en lille pause fra den kommende periode i mit liv –

Dette møde på kommunen i dag VAR IKKE et status møde, men et møde om opstart af ny psykologisk undersøgelse. Jeg glæder mig vildt meget til endelig at deltage i en ordenlig psykolog test, sammen med en psykolog som gider at bruge tid på at vurdere mig som mor, som gider at bruge tid på at vurdere min forældreevne ordenligt. Hun skal være sammen med mig alene 8-12 timer hun skal se børnenen 1-3 gange alene sammen med mig og nogle gange sammen, og så skal hun se dem hver for sig nede i børnehaven. er virkelig positivt overrasket over at Guldborgsund kommunen gider at bruge tid og penge på at få en lavet som der virkelig dækker over min forældreevne. Og ikke bare en hurtig undersøgelse som slet ikke er dækkende og som slet ikke gik til bunds med mine holdninger til forældre skabet, og helt ærlig jeg var 17 år gammel og havde aldrig prøvet at være mor eller have et barn i mere end max 12-15 timer af gangen, hvor meget ved en stor teenager omkring ulvetimer, gråd, temprement og kolik? Jeg gjorde ikke men afligevel har jeg i dag to sunde og velskabte børn – Feks den gamle undersøgelse der blev lavet, blev lavet over 2 besøg af 1,5 timers varrighed. dvs på 3 timer kunne hun vurdere jeg var en skod, røv dårlig mor! Hvilket tydeligvis ikke passer, jeg er så arrig at en undersøgelse som blev lavet over 3 timer har været med til at få Lia anbragt og har været med til at stemple mig som en dårlig mor i de to andre kommuner jeg har boet i.

Fremtiden bringer lykke, glæde og en pokkers masse stress! – Og så bringer den en kamp jeg gerne vil vinde igennem samarbejde! nu har jeg sagt ja til at være med til at lave en ny psykologisk undersøgelse. for jeg gider virkelig ikke have de komune folk rendende i mit liv mere. Mine børn har det godt og jeg er en god og kærlig mor overfor mine børn, jeg tager måske nogle andre valg end andre ville have gjort. Men der er forskellige måder at være mor eller far på, og så længe børnene er i trivsel og fungere som de skal, så syntes jeg ikke der er nogen rigtig og forkert måde at være forældre på.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar