Natascha Linea

Nyt arbejde – Starter om en uge

3. august 2017

Jeg har fået nyt arbejde ¤¤¤¤ Og er virkelig glad for det. Selvom mange af jer nok ikke mener det er et “Rigtigt” arbejde så mener jeg at det er det! – Jeg starter allerede om en uge. Og glæder mig helt til at komme igang igen! Og self skal Lia og Novah med.. Det bliver så hyggeligt at bruge 1-2 timer om ugen på det sammen! – Hvis nogle ikke allerede har gættet det så skal jeg gå med aviser IGEN 😀 – Og nogle vil måske mene en masse ting om det job. Men jeg elsker det og har gået med dem i mange år. Stoppede så da jeg blev omkring 16-17 år da jeg ikke gad mere!

Men nu da jeg er blevet lidt ældre og moden vil jeg faktisk gerne igang igen! Også selvom man ikke får så meget for det. Så er det stadig nogle penge JEG har tjent.. noget JEG har arbejdet for. ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar