Lia Linea, Novah Noice

Sport og motion _ Til mine unger

7. august 2017

Jeg er selv vokset op med at sport og motion var en del af hverdagen. Jeg har selv gået til alverdens sportsgrene. Alt lige fra Springgymnastik, Håndbold, Ridning, og Brydning.  Og meget andet.

Jeg har tildmeldt ungerne til noget sport som jeg virkelig håber falder i god jord ved dem begge. Eller det er jeg faktisk ret sikker på at det gør.

Lia skal starte til Gymnastik om Torsdagen og Begynder svømning om Tirsdagen

Novah skal starte til Gymnastik om Torsdagen og Superplask om Lørdagen

Jeg er helt sikker på at begge børn kommer til at ELSKE det da de begge elsker at bruge kroppen og de begge er helt vilde med Vand 🙂

Jeg er ret spændt på hvordan det vil komme til at fungere. Men jeg er ret sikker på det kommer til at fungere så godt. Da jeg syntes det er vigtigt at begge børn går til noget sport.

Desværre kan jeg ikke være med til gymnastikken om Torsdagen da det ligger 15 minutter efter jeg har fået fri. Men heldigvis vil min far gerne tage dem medntil gymnastik. Og det er jeg virkelig ovenud lykkelig for at han gerne vil for. Jeg ved Lia elsker at være til gymnastik og hun elsker at bruge kroppen. Novah er endnu ikke så gammel men jeg er sikker på at når han bliver lidt ældre at han så også vil elske at bruge kroppen til gymnastik. – Jeg er bare rigtig øv over at jeg ikke kan være med til at se hvor dygtige de bliver til gymnastik. Men så må jeg se det til den årlige opvisnings stævne de har. <3

Men jeg kan heldigvis være med når vi skal til svømning. Så jeg kan se hvor gode de bliver til at svømme. <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar