Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Abort eller ej?

5. september 2017

Da jeg blev gravid med Lia var jeg kun 17 år gammel, når jeg ser tilbage på det den dag i dag, var jeg meget ung og umoden. Jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, midt i et bowlingcenter, og skulle vælge mellem liv eller død for mit lille barn. – Ville jeg dræbe mit ufødte barn? eller ville jeg gennemføre en graviditet, på trods af min unge alder?

JEG personligt ser hver graviditet som et mirakel, som noget helt unikt og smukt. Hvor er det fantastisk at en kvindekrop kan bære et lille barn i ni måneder. Hvor er det fantastisk at kroppen kan skabe liv ud af små sædklatter og et lille æg :)<3

hvor er det vildt at man er herre over om et andet menneske skal dø eller leve. – Jeg kunne aldrig nogensinde få mig selv til at få en abort. ALDRIG, det var stor set aldrig på tale hverken med Lia eller Novah, det ligger så langt fra min natur og mine holdninger, Jeg ville aldrig kunne finde på at dræbe mit barn.

Jeg ved egentligt ikke hvorfor jeg har den holdning som jeg har, det har jeg bare altid haft. jeg har altid haft en stærk modstand mod abort, og jeg personligt tror altid jeg vil have det. for hvorfor er vi mere værd end et lille ufødt barn?

Jeg ved ikke om nogle af jer har set filmen “Juno” men det er en super god film syntes jeg, det handler om en ung pige som bliver gravid og gerne vil have en abort, men hun fortryder og vælger i stedet at give barnet til en familie som ikke kan få børn. Jeg syntes den film/historie er så fantastisk, for i Danmark dør 40 børn om dagen på grund af aborter, mens flere og flere hver dag,måned og år kæmper for at få lov til at blive forældre.

Jeg ved godt nogle mennesker måske mener det ikke er det samme, da det er et lille foster, og det jo ikke er kommet til verden endnu. Men JEG mener at det er 100% det samme, for hvis du ikke får fjernet barnet, kommer det jo til verden, så hvad er egentligt forskellen? – Jeg kender mange som har fortrudt de har fået en abort, men jeg kender ingen der har fortrudt de har fået barnet.

Ej jeg imod abort ved en 15 årig pige? – Både og, jeg har det sådan lidt hun ved hvad sex er og hun ved man kan blive gravid af det, så må hun beskytte sig noget bedre, self er abort 100% bedre end at man ikke kan passe på det og man skal altid vælge abort frem for at få et barn man ikke kan passe på, men jeg det jeg mener er når en 22 årig velfungerende studerende bliver gravid efter en vild uge på Roskilde, så mener jeg abort er meget egoistisk og hun burde, være klogere!

Noget helt andet noget så er abort grænsen i Danmark 12 uger.

Jeg personligt syntes det er MEGET sent at få en abort,

Dit barn er i starten af ugen på størrelse med en figen, altså  omkring 5,4 cm lang (målt i sædehøjde, fra isse til hale)
Dit barn vejer på nuværende tidspunkt ca. 24 gram.

Hovedet på din baby måler nu ca. 20 mm, målt fra øre til øre.
Ørerne er rykket endnu længere op på siden af hovedet, og ansigtet har menneskelige træk.
Øjenlågene er lukkede på din lille baby, idet øjenlågene er smeltet sammen og først atter åbner sig senere i graviditeten.

Dit barn er stort set færdigudviklet med alle organer, og skal egentlig bare vokse og modnes inde i din livmoder.
Man skulle måske tro at når dit barn har alle organer, så ville det kunne overleve udenfor livmoderen nu, hvis det skulle blive født, men sådan hænger det slet ikke sammen.
Dit barns organer er slet ikke modne nok til at fungere før du er noget længere henne i graviditeten, og barnets nervesystem er slet ikke færdigudviklet.
Dit barns lever og milt fremstiller nu selv blodlegemer.
Der bliver dannet svedkirtler, men dit barn kan ikke svede endnu, så længe det stadig ligger inde i livmoderen

JEG HÅDER IKKE JEG STØDER NOGLE ALT FOR MEGET DETTE ER MIN HOLDNIGN TIL ET EMNE, DET ER OK AT MAN IKKE ER ENIGE MEN HOLD DEN GODE TONE 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar