Natascha Linea

Deadline på mit manus

14. september 2017

Så har jeg snakket noget mere med forlaget Mellemgaard som skal udgive min bog efter planen foråret 2018, jeg har jo en deadline som så mange andre også har, jeg skal have skrevet det jeg vil færdigt inden 1 November, og så går redigerings arbejdet i gang derefter.  Så jeg har lidt travlt, samtidig med jeg skal holde gang i bloggen og min skole.

Har pt skrevet 77 sider i bogen, og kan kun sige GLÆD JER, for selvom i mener i ved alt om mig, så er der mange ting i ikke ved om mig, og mange ting i vil blive overrasket over jeg ikke har sagt til nogle endnu, jeg er selv super godt tilfreds med bogen og jeg syntes jeg indtil videre har fået det formuleret på en måde så jeg ikke udstiller hverken min mor eller andre familiemedlemmer.

Følg med her på bloggen omkring den præcise dato for udgivelsen på bogen.

Leder efter det perfekte navn til den? Hvad tænker i?

Har selv tænkt på noget omkring “Mit liv, mit valg”

Knus herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar