Natascha Linea

Fød nu hjemme!

4. september 2017

Læste i går en artikel med nogle fødselslæger som syntes stigningen af hjemmefødsler er bekymrende, en stigning der er fordoblet på 3 år. En stigning jeg stolt er med til at få til at stige.
Hvad fanden sker der for de læger? Der er så mange som taler imod de få læger, der er så mange fødende, læger, og andet sygepersonale som mener at hjemmefødsler er den bedste mulige måde at føde på HVIS graviditeten ellers er gået som den skal, og du kun venter et barn.
Som i sikkert ved fødte jeg min søn Novah hjemme i stuen, og jeg er desværre en af dem som måtte flyttes til et sygehus, Den komplikation som kom under min fødsel var en komplikation der var kommet lige meget hvor jeg havde født henne. Når jeg engang får en mere føder jeg 100% hjemme igen, og alle jeg møder på min vej får nogle positive ord omkring hjemmefødsler, Da jeg kan stå 100% inde for at JEG mener det er den sikreste måde at føde på, da barnet bliver påvirket af de ydre faktore såsom, stress, og flytningen fra hjemmet til sygehuset, der er undersøgelser der viser at fødende kvinder som rykker sig fra et sted til et andet, kan være med til at sætte fødslen i stå da dette er en stress faktor for barnet og i ”naturen” vil en fødsle automatisk blive sat i stå hvis man skulle rykke sig under fødslen. Hjemmefødende kvinder har lagt mindre risiko for at gå i stykker, får langt færre problematikker end hospitalsfødsler.
Jeg personligt er stor fortaler for hjemmefødsler, da jeg tror på at den bedste og mest harmoniske fødsel sker herhjemme, da jeg personligt mener at den offentlige sundhedssektor er med til at gøre en graviditet til en sygdom! – Selvfølgelig er der tilfælde hvor man har brug for ekstra tjek og behandlinger men der er også utrolig mange graviditeter som er helt problemfri og som sagtens kunne foregå hjemme i trykke rammer.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar