Natascha Linea

Har jeg mødt en?

29. september 2017

Jeg har modtaget en del privat beskeder her på det sidste om jeg har mødt en og om jeg har fået en kæreste, så nu tænker jeg at jeg ville give jer et svar her på omkring, om jeg har mødt en sød fyr 🙂

JA! jeg har “mødt” en eller det har jeg i princippet ikke, jeg har skrevet med en som jeg har mødt over facebook, vi har skrevet sammen siden 6 Jannuar, (8 måneder snart 9) ogvi har nu aftalt vi skal på date engang i denne her måned, når vi lige får planlagt det ordenligt mid mine og hans børn, han virker helt vildt sød og faktisk virker han lige som en fyr for mig, rolig, nede på jorden, drikker ikke og ryger ikke, og vil gerne slå sig ned, købe hus og leve det der traditionelle familieliv.

Men nu må vi se når vi skal på date om det føre noget med sig eller om vi bare klikker godt sammen som venner. – Vi har i hvert fald en god “kemi” når vi skriver og snakker sammen, vi kan snakke i timer samen over telefonen 🙂

Grunden til jeg ikke har mødt ham endnu er at jeg har lidt skræmt for at være helt ærlig, for han kunne jo være en psykotisk massemorder, eller en som vil stjæle fra mig, en som vil voldtage mig, eller andet. Man høre jo om så mange piger/kvinder som bliver myrdet, berøvet, udsat for økonimisk bedrageri, osv osv. Så jeg har helt ærligt været lidt skræmt omkring hvem han var nu hvor jeg ikke kender ham rigtigt udover hvad han har fortalt mig igennem vores samtaler.

Vi har aftalt at møde en offentligt stede første gang og så se hvad det føre til efter nogle møder, kunne jo være han var min eneste en, og kunne jo også være en fuser ligesom mine tidligere kærester 🙂 (Vi er heldigvis enige om at man skal være kærester i 5-6 måneder før ens børn skal involveres, jeg har begået mine fejl omkring fyre og man lære heldigvis af sine fejl)

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar