Natascha Linea

Hvorfor udgiver jeg en bog?

10. september 2017

Hvorfor vælger jeg at udgive min bog? Det er der mange grunde til, først og fremmeste er det fordi jeg gerne vil fortælle hvem Nl/Ne er fortælle mine fans/haters hvem der gemmer sig bag facaden og hvordan jeg er blevet til hende jeg er den dag i dag,

Det har været en lang rejse og rejsen slutter ikke endnu. Bogen er på en måde også en del af min rejse kan mærke jo mere jeg får skrevet jo mere ro får jeg i min krop, det er som en slags terapi for mig bare at skrive alle de ting ned jeg ikke har fået snakket med nogle om før. Der kommer til at stå mange ting i bogen i ikke ved om mig, og det er jeres valg om i vil tro på det eller ej i skal altid bare huske der er mere end en side af historien og selvom siderne er helt forskellige kan de begge to stadig godt være sande.

Bogene er skrevet ud fra hvordan JEG har oplevet min barndom på godt og ondt, hvordan JEG har følt det og hvordan JEG overlevede i den verden JEG  jeg levede i. – Jeg siger ikke min mor lyver eller at mine søskende lyver jeg siger blot vi har bare forskellige oplevelser og versioner af virkeligheden.

F.eks.: kan jeg bede min far hente mælk hjem fra brugsen, han høre det ikke og tager af sted og kommer hjem uden mælk, hans version er at jeg absolut ikke har fortalt ham at han skulle tage mælk med mens min version er at jeg havde bedt ham huske og købe mælk. to forskellige versioner og to forskellige oplevelser af samme situation og de begge er jo sande bare set fra forskellige vinkler og fra forskellige personer

Jeg håber jeg med bogen kan give bare en modet til ikke at give op blive ved med at kæmpe lige meget hvor håbløst det hele ser ud og lige meget hvor mange der er imod dig, så skal man ALDRIG NOGENSINDE GIVE OP! Hvis bare jeg har hjulpet en person til at have et lille håb og alting bliver bedre, så er hele dette her projekt lykkes.

Min historie er måske ikke så speciel fra alle mulige andre biografier, det kan være i syntes det men man syntes jo altid ens liv er det mest kedelige i verden, men jeg syntes det er vigtigt at gøre det der gør en glad og jeg er ovenud lykkelig for at jeg nu får muligheden for at udgive min bog, jeg ved da godt, jeg nok ikke får solgt tusindvis af bøger. men jeg har selvfølgelig et håb om at folk vil læse den og tænke over at alle mennesker tager nogle valg i livet, og de valg ligger altid til grund for en oplevelse eller en erfaring man har haft på et tidligere tidspunkt i sit liv.

Jeg glæder mig enormt til jeg står med det færdige projekt i hånden om forhåbentligt 5-8 måneder, jeg er vildt spændt og lidt skræmt over det nye eventyr der nu venter mig kort ude i fremtiden, det har givet mig blod på tanden for nu er endnu et projekt tæt på at lykkes, selvom næsten ingen troede på mig! – Igen beviser det bare overfor mig selv at jeg er blevet opdraget med den rigtige ånd om aldrig at give op, hvis det er noget man virkelig virkelig brænder for så skal man blive ved med at prøve, for på et tidspunkt så lykkes det for en 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar