Lia Linea

Projekt slut med sut – og talepædagog?

1. september 2017

Kan i huske da jeg lavede indlægget omkring jeg ville tage sutten fra Lia? i kan læse eller genlæse det lige her —>Slut med sut

Det var d 16 August jeg tog sutten fra Lia da hun fyldte 4 år gammel, og vi lavede den aftale hun fik noget hun virkelig gerne ville have, og hun holdte op med at bruge sut. Og nu når jeg kigger tilbage er jeg rigtig glad for at jeg ventede så længe med at tage den fra hende, for hun var klar til at smide den nu. Der har ingen problemer været, eller det passer ikke, en gang har hun fået den i 30 minutter fordi hun var virkelig ulykkelig, med en knust hjerte 🙁 – Men ellers har hun overhovedet ikke brugt sut hverken nat eller dag siden d 16 August! – STOLT MOMMI!

og så blev Lia sprogtestet og hun ligger i det gule område <3 – Og det er jeg egentlig ikke overrasket over, for self har hun nogle problemer med sit sprog, – Hun har er stort ordforråd hun skal bare lære at udtale dem bedre.

Der er det grønne område hvor de ikke skal have hjælp og så er der det gule område som er lidt bekymret og så er der det røde område hvor man er meget bekymret. Jeg syntes det passer fint med min egen erfaring at hun ligger i det gule 🙂 Hun har været ved talepædagog en gang indtil videre, og de spiller spil, leger, og synger sanglege 🙂

 

Knus og kys herfra 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar