Natascha Linea

hvor var min date henne?

24. oktober 2017

Hvor er min Date? Har han brændt mig af? Er jeg alene? Har jeg løjet omkring jeg skulle have en date med? Mange har spekuleret ud fra mine Instagram opslag omkring hvor han mon er henne, og hvorfor jeg tager alle billederne med en selfiestang?

Jeg havde en fantastisk tur alene, ikke fordi jeg er brændt af men fordi min flirt lige har fået arbejde få dage inden vi skulle afsted, og så syntes vi begge det var bedst han blev på arbejdet frem for at tage fridage allerede, det er bedre nu så han kan tjene nogle penge, og det er bedre på sigt hvis vi finder ud af at vi skal være sammen at han så ikke er på Kontanthjælp, så nej jeg er ikke brændt af men vi aftale det var bedst jeg tog afsted alene. Og helt ærligt er jeg faktisk ikke ked af at være alene på tur, har virkelig fået lavet nogle ting jeg ikke ville kunne have gjort hvis han var med, og har virkelig nydt bare at være mig uden at skulle tænke på nogle, og bare kunne gøre det JEG havde lyst til.

D 22-10 sejlede jeg fra København, jeg startede med at gå rundt på både for at se hvad der var her, bagefter bestilte jeg tid til en gang massage virkelig skønt, jeg spiste middag på Gourmet restauranten Marco Polo 3-retters menu, SUPER LÆKKERT, om aftenen tog jeg en tur forbi Columbus Club og fik et par drinks, og så hjem i kahytten og på hovedet i seng

D 23-10 var jeg om morgenen i Oslo, virkelig flot natur. Jeg kom i land 9.45 jeg startede ud med en 3 timers lang guidet køretur, i det smukke landskab. Og lærte en del om Oslos historie, efter turen gik jeg en tur i byen for at se deres gågade jeg sluttede af på sushi restaurant så jeg kunne få lidt lækkert middagsmad – Tilbage på båden kl 15.00 fik jeg halvanden times ansigtsbehandling virkelig lækkert, senere fik jeg en gang massage igen. Aftensmaden foregår på 7 seas buffet restaurant, bare for at prøve noget andet. Om aftenen tig jeg i udendørs jaccuzi. Super lækker tur og nu har jeg fået ladet mine batterier helt op så jeg er 100% klar på ny igen.

Jeg ved i vil spørge hvornår vi så skal mødes i stedet for, og det skal vi D 3-4-5 november hvor vi skal være på Hotel i Odense, så jeg kan vise ham alle mine yndlingssteder der. Og selvfølgelig glæder jeg mig helt vildt meget, til endelig at se om han er prinsen på den hvide traktor.

 

Vil du se billeder fra min tur så find min instagram Natascha_ellen ♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar