Lia Linea, Novah Noice

Hvordan er mine børn?

19. november 2017

Nu er mine to små babyer jo ikke babyer mere, og jeg tror som mor er det nok noget af det sværeste at acceptere, det er det i hvert fald for mig. jeg kalder stadig Lia for min baby hvor hun så tit retter mig “Moar jeg er ikke Baby mere, og det Novah heller ikke” og der må jeg jo give hende ret, mine børn er to store og pludselig så ´selvstændige´ børn, og det har jeg det virkelig lidt underligt med, for for mig vil de jo ALTID være mine små babyer <3

Lia er en pige med krudt i numsen og vil altid gerne have gang i 47 forskellige lege og projekter lige som hendes mor, og når noget ikke lykkedes for hende eller ikke går hurtigt nok bliver hun noget så hidsig, hun kan være meget svær at køre træt selv efter en hel dag i børnehaven, Lia er en super social og venskabelig pige som altid opføre sig ordenligt over for andre børn og altid snakker pænt til andre børn, hunsker en episode hvor hun kom hjem fra børnehaven og sagde at X havde kaldt hende babypige, hvor jeg så svarede det var da ikke sødt sagt, hun siger så, Nej mor det kun dumme børn der siger sådan noget og jeg er ikke dum. Lia hun er simpelthen så velopdragen over for andre voksne mennesker og børn. Lia er ligesom sin mor en meget drengepige, elsker de vildeste rutschebaner, vipperne i svømmehallen, kravle meget højt op i træerne og jeg kunne blive ved. til sidste er hun også en super kærlig og omsorgsfuld pige især over for hendes Lillebror <3

Novah er en dreng men masser af spilopper, og altid klar på nye ballade numre, man kan sige nej til ham 1000 gange og lige lidt hjælper det. han er en være lille bisse, Novah er en dreng som er super kærlig og har et stort behov for nærhed, så vi i hele familien får tit kysser og krammer helt spontant mange mange gange om dagen. Novah elsker at være social og begynder mere og mere at lege rigtigt med de andre  børn i vuggestuen, Han er en rigtigt dreng med stort D, han elsker at tumle & bryde med de store drenge i børnehaven. Novah elsker alt det han ikke kan og bliver så sur når han finder ud af hans er for lille men  finder så hurtigt ud af hvordan man kan lave en løsning så man kan alligevel. Novah er faktisk klog syntes jeg, han kan allerede nu sparke til bolde der ikke er større end det dobbelt af to tennis bolde, han kan kende forskel på øjne, næse, mund  og øre. han kan forstå og reagere på rigtigt mange ordre, og så er han bare kvik til at finde på løsninger så han kan nå det han vil eller så han kan det samme som søster kan.

Jeg gør noet for dem begge to som i kan læse i del 2 af blogindlæget som kommer dagen efter det her er udkommet

Det er virkelig fantastisk syntes jeg at kunne følge mine børn udvikling og se hvordan to så forskellige personligheder udvikler sig fra dag til dag <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar