Natascha Linea

Hvordan gik min date

5. november 2017

Som nogle af jer nok ved var jeg på “weekend date” fra Fredag til Søndag. Og jeg vil nu fortælle lidt om hvordan det gik. Vi mødtes i Fredags og fik noget lækkert at spise, hvorefter vi gjorde os klar i fuld julemands kostumer, vi tog i byen og fejrede Julebryggen udkom, F*uck juleøl smager jo hæsligt, og så fik han da lige en forsamg på “kendis” livet med alle de fans der kom over og ville tage billeder, og de blev virkelig dummere og dummere jo stivere jeg blev, for hold nu op hvor blev jeg godt nok lettere beruset i løbet af aftenen og folk der må have mødt mig på min vej i Fredags, “Undskyld jeg var fuld” 😀

men ned det skulle de jo. Gratis ting er jo altid bedst 😀 Men vi hyggede os og var hjemme kl 5 om morgenen. I løbet af natten/aftenen drak jeg med min bonus mammi, min mor, min tidligere svigerinde, Mister x, samt min lille søster kom lige forbi.

Lørdagen stod på tømmermændenes tegn, for hold nu op hvor havde jeg det elendigt, vi fik sovet en masse, om aftenen tog vi i biografen og så JigSaw, en film som var super god men lidt noget “man havde set før” vi hyggede os og snakkede rigtigt meget, vi gik i seng kl lort igen, fordi vi bare lå og snakkede og hyggede os, vi fik lært hinanden lidt at kende 🙂

Søndag lavede vi ingenting vi fik pakket os sammen, spist morgen mad og sagt farvel på banegården, og aftalt vi skal ses igen i den nærmeste fremtid.

Så min weekend date gik vildt godt og vi havde så god kemi. han er virkelig en person jeg sagtens kunne falde for, også selvom han er en del ældre end mig, for han er virkelig fantastisk og helt vildt dejlig <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar