Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Søger jeg julehjælp i år?

11. november 2017

Jeg er blevet kritiseret meget på at jeg søgte julehjælp sidste år, så søger jeg den igen i år eller lader jeg være så andre enlige forældre får muligheden for at få den i stedet for mig?

Må ærligt indrømme har haft tanken med at søge den, da Julemad er helt vildt dyrt, men jeg er kommet frem til den konklusion at det gør jeg ikke, i år søger jeg ikke julehjælpen, jeg vælger at købe alt min julemad selv, ved mine egne penge. Jeg søger den ikke da jeg i år står bedre økonomisk end jeg gjorde sidste år, og så kan jeg ikke se nogle grund til at søge den,, selvom jeg er i kategorien til at søge den og nok også godt ville kunne få den, hvis jeg vel og mærke søgte.

Jeg vælger at lade være med at søge på grund af jeg ikke kan se nogle grund til det, og ikke på grund af folk mener jeg ikke skal, det her er udelukkende min egen beslutning, og mit eget valg. Jeg ønsker ikke at nasse på en hjælp som er til de svageste i samfundet, når jeg i år står rimelig godt økonomisk, eller jeg står i hvert fald bedre end jeg gjorde sidste år.

I år skal vi holde jul med min søster, hendes kæreste, min far og mine vidunderlige børn, og JEG glæder mig helt vildt meget til julemåneden, begynder for jeg elsker jul og jeg elsker at hygge med ungerne op til jul, med nisser, julemænd osv <3

I går sad mig og Lia og så Krummernes jul, som nogle af jer ok ved hedder nissepigerne Stella og Novah, jeg spørger for sjov om Novah så havde et drengenavn eller og lillebror havde et pigenavn, hun tænker lidt og siger så “Lillebror har et drengenavn og hun har et pigenavn” det var virkeligsødt sagt syntes jeg, for i hendes verden har Novah ikke et pigenavn som der ellers var meget snak om han havde da jeg offentliggjorde hans navn. læs eller genlæs her

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar