Natascha Linea

Støt Bent og Natascha Linea – Hvem står bag?

8. november 2017

Da Lia blev tvangsfjernet søgte jeg rigtig meget trøst i at følge med på vores støtte side på Facebook, som en ukendt person havde lavet. Jeg fik på en måde fornyet styrke til at kæmpe videre, hver gang jeg gik derind. Har ville vide det siden dengang og vil faktisk gerne vide hvem der var med til at give mig så meget håb og altid give mig et smil på læben, når dagene bare var lange, tomme og triste.

Så vi i ikke være søde at læse dette blogindlæg og dele det med jeres venner og familier, i håb om at den ukendte person melder sig til mig, så kan jeg give personen en hilsen og jeg kan fortælle ham/hende hvor meget det rent faktisk betød for mig, og måske også Bent at der var en person som lavede opdateringer og som støttede os da ingen andre gjorde det, og vi knap nok troede på os selv.

Klik her for direkte at komme til støttesiden

Jeg ville være glad hvis jeg kunne sige tak til personen 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar