Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Hvordan holder vi nytår 2017?

29. december 2017

Ny nærmer 2018 sig med hurtige skridt, og 2017 går på hæld, og det skal jo i min familie også fejres med en brag af en børne fest, ligesom i mange andre børnefamilier landet over. Jeg tror ikke min form for nytårsfest er så meget anderledes som så mange andres, men jeg har alligevel valgt lige at skrive et par ord om den måde jeg plejer at  fejre den sidste nat på  året

I år har jeg heldigvis begge børn hjemme til nytår ligesom sidste år. Vi skal holde nytår i Gedser, sammen med min far og vores bonus bedste, og selvfølgelig som før beskrevet begge mine to børn, og jeg glæder mig til rigtig at nytårs-hygge med dem alle sammen, for kunne jeg gå ind i 2018 på en bedre måde? omringet af dem som altid er der for mig og som altid støtter mig.

I år står vores nytårs-menu på en ret lækkert menu, syntes jeg selv . som jeg GLÆDER mig til at sætte tænderne i,  Vi har aldrig haft nogle fast tradition omkring menuen på nytårsaften ,  udover kransekage og ostebord, så finder vi ud af fra år til år hvad vi skal have at spise.

Nå men vores ret i år står på følgende.

Forret: Rejecocktail  m hvidløgs-brød Hovedret: Sushi  Dessert: Kransekage og chokolade mousse  Natmad: kiks og ostebord

og som mange andre til nytår har vi selvfølgelig købt meget nytårs halløj,  – Serpentiner, hundproppistoler, knallerter, bordbomber, nytårs-hatte serpentin pistoler, og meget mere af den slag hygge til ungerne. Og så har vi købt lidt fyrværkeri i form af en kl 12 raket, 6 små raketter nogle knald perler og en lille børne pakke som ungerne kan se  på inden aftensmaden.

På den ene side GLÆDER jeg mig til kl 00.00 nytårsaften fordi jeg syntes de er så utroligt smukt og jeg er så fascineret af fyrværkeri, men på den anden side frygter jeg også de 20 minutter hvor jeg står ude og kigger på det, for jeg har så meget respekt for det skrammel, jeg vil ikke sige jeg er bange for det, men har det vildeste respekt for det og kommer aldrig tæt på andre mennesker som fyre af, da jeg har set hvor slemt det kan gå.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar