Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Mine tanker om året der gik

22. december 2017

2017 er ved at være slut og jeg blev enig med mig selv om at jeg ville lave et lille blog indlæg omkring  året der gik.

2017 har været et år med op og nedture, tænker at alle år har både op og nedture. føler ikke at 2017 bare var “mit” år. selvom der i hø gad er sket nogle ting i årets løb som jeg virkelig har kæmpet en kamp for.  mange drømme er gået i opfyldelse og mange drømme er på vej til at gå i opfyldelse – Jeg fik Blandt andet mit bevis på en bestået 10 klasse i sommers  så jeg langt om længe kunne starte på en “rigtigt” uddannelse  – Jeg ved det for nogle kan virke som noget nemt at komme igennem og for nogle sikker ikke ser det som noget stort, men det gør jeg! Jeg har ikke altid været en ørn til at gå i skole og jeg har ikke altid været den mest boglige person, så for mig var det stort da jeg endelig kunne få mit bevis. Senere på året fik jeg endelig kontrakt på at min bog bliver udgivet til foråret 2018, det har været en drøm længe , for min far og farfar har det været en tanke de har haft i mange år også længe før jeg selv, så jeg ved de er stolte af mig. Siden jeg kom med i De unge mødre i 2013 har jeg gået med drømmen og ideen om at skrive en bog, og endelig er det lykkedes mig. Det bliver nok den første men ikke den sidste fra mig, der kommer mere fra min side af. Året sluttede med et brag af en succes da jeg endelig fik den nye psykologtest, og viste mig selv, min familie og mine børn at jeg sagtens kan det der med at være mor, at jeg fandme godt kan passe mine børn alene og at de har det godt. Bestod også begge mine eksamener og jeg mødte den meste fantastiske fyr længe. med den afslutning på et år kan 2018 da kun starte fantastisk.  Men alligevel føler jeg bare at 2017 kunne havde været bedre og der kunne havde været sket mere for mig, hvorfor jeg har det sådan ved jeg ikke lige. Men jeg var at i 2018 Vil jeg kæmpe en kampfor bliver MIT år, jeg vil kæmpe for min uddannelse, min bog og min blog (og endnu et hemmeligt projekt som jeg offentligøre om nogle måneder)! – Jeg vil ud og opleve verden ud og rejse. og jeg vil kæmpe for kærligheden  til min nye kæreste. Jeg vil kæmpe for mit eget liv og tage ansvar for mine handlinger. jeg vil blive den bedste udgave af mig selv!

 

Mit nytårsforsæt i 2018 er 

Arbejde med mig selv, og finde ud af hvad det virkelig er jeg vil opnå med mit liv, finde ud af hvad der inders inde gør mig glad, og finde ud af hvad jeg vil med fremtiden. Samt kun gøre de ting JEG vil og JEG har lyst til, holde op med at provokere og føle mig presset til ting jeg inderst inde ikke vil. Og vise mig fra den side som jeg 100% kan stå inde for og som den person jeg i virkeligheden er.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar