Natascha Linea

Reality Awards 2018

8. december 2017

Så har jeg fået indbydelsen til næste års reality award fest, og i år har jeg valgt at deltage for første gang 😀 – (Mest på grund af pres fra min kusine Maja, haha ej det gas) Min kusine ville vildt gerne med, men jeg var helt ærligt meget skeptisk, for det virkede ikke som en fest for mig, det virkede for overvældende for mig, det virkede for frembrusende for mig og jeg er egentlig lidt bange for om jeg kommer til at sidde i et hjørne og kede mig, og virke som hende den asociale pige som ikke har nogle venner,  jeg er normalt ikke så frembrusede og på, ligesom mange af de andre er, jeg er mere en lidt forsigtig pige som lige skal se folk og stedet an før jeg rigtigt kan feste og fyre den af som jeg plejer, jeg er inderst inde bange for om jeg kommer til at føle mig skidt tilpas i det selvskab, og jeg frygter jeg kommer til at sidde i et hjørne og folk derved vil syntes jeg er sær og at jeg kommer tilbage i den gamle rolle, hvor folk syntes jeg er sær og underlig fordi jeg sidder for mig selv, i det jeg virkelig ikke er god til at snakke med fremmede mennesker, Men jeg har valgt at 2018 skal være et år jeg udfordrer mine grænser, og derved har jeg sagt JA til at deltage med to jeg elsker vildt højt, for så kan det da ikke gå helt galt. Jeg prøver og ændre mig selv lidt og blive mere åben og udadvendt

Det er ikke altid sjovt at være så forsigtig og så genert som jeg til tider er, og det er ikke altid nemt at arbejde med det, da man jo ikke “tør” da man virkelig er for genert og bange for at virke anmassende, og dum, man er bange for en afvisning og man er bange or at blive gjort til grin. – Jeg tager derind nu, og jeg vil drikke mig fuld og jeg vil virkelig prøve at give alt jeg kan, for at jeg får en hyggelig aften og for at jeg får rykket mig selv bare et lille bitte skridt mod en mere udadvendt og mere social Natascha.

Ved i hvad? Jeg glæder mig faktisk til at tage af sted og hygge med min dejlige kusine og min skønne kæreste, som bliver offentliggjort den dag.

Og jeg håber på at jeg kan falde ind og få en super sjov og fantastisk aften med de dejlige mennesker omkring mig, men lig meget hvad så glæder jeg mig til at få en dejlig aften med min kæreste og min kusine <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar