Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Update på psykologtesten del 2

12. december 2017

Nu har jeg igennem de sidste 4 måneder været igennem en lang proces med at få lavet en god psykolog undersøgelse som skulle vise mine forældre kompetencer, og som skulle vurdere mine forældreevner ordenligt og vise hvad jeg kunne eller hvad jeg ikke kunne, den gamle der blev lavet i 2013 var så dårlig lavet og var slet ikke lavet efter de regler som den skulle. så derfor var det en nødvendighed at få lavet en ny, nu!

Den er lavet over 6-8 besøg mellem mig og psykologen alene uden børnene, 3 besøg hjemme ved mig sammen med børnene, 2 besøg i børnehaven, og 1 besøg med ungernes pædagogerne.

Nedenstående kommer der nogle udpluk fra psykolog testen,
Psykologen skriver følgende om børnehavens udtalelser

Psykologen har været hjemme ved mig tre gange for at se mig og børnenes samspil og relationer,  første besøg var vi ude at gå en tur hvor vi gik til stranden og bagefter en tur på legepladsen, andet besøg var vi bare hjemme og lege på værelset, og tredje besøg var hun her om morgenen for at se mig og børnenes morgenrutine, til dette skriver psykologen følgende

i forhold til min lave IQ er der ikke kommer noget IQ på denne psykolog test, hvorfor ved jeg ikke, men i stedet står der følgende.

Hun beskriver i et kapitel relationen mellem mor og børn, og i det kapitel skriver hun således

Konklusionen på den psykologiske undersøgelse er således

Endelig langt om længe, har jeg en dokument, nu har jeg det sort på hvidt, at jeg er en god mor, som godt kan klare mine børn alene, uden at kommunen behøver at være inden over og give mig råd og vejledning! – Jeg har efter 4 års kamp endelig fået det papir jeg har kæmpet så meget for! Det er jo det jeg har sagt hele tiden JEG ER EN GOD MOR, SOM GODT KAN HAVE MINE BØRN HJEMME! – Det er jo det jeg har vidst hele tiden, men hold nu k*ft hvor er det for vildt fedt endelig at have det nedskrevet på et papir! Har næsten helt lyst til at ramme det ind og hænge det op på væggen
Det næste der nu skal ske er at familie behandlerne bliver på til vi skal have 3 måneders møde, og derefter vurdere og finder ud af hvad vi så skal! 🙂 Læs mere om mine familie behandlere her eller her

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar