Ikke kategoriseret

Har jeg ADHD? eller er jeg bare skør?

17. januar 2018

Nå men jeg syntes det var ved at være på tide at give jer en opdatering på omkring om jeg nu har ADHD eller om jeg bare er skør! – For der er efterhånden noget tid siden jeg drøftede mine tanker omkring min tvivl, om jeg mon nu havde ADHD eller om jeg bare altid har været et problem barn! – Men d 15/1-18 var jeg første gang ved Psykiater for at få testet om jeg havde det, han var ikke i tvivl omkring at jeg havde symptomer på ADHD! hvilket allerede der gav mig lidt ro i sindet, for så var jeg da ikke helt ved siden af – Jeg fik en masse spørgeskemaer med hjem som jeg skulle svare på så han bedre kunne vurdere mig og min situation. D 1/2-18 skal jeg derop igen og have den endelig DOM er der en grund til at jeg altid har følt mig forkert, altid følt jeg ikke passede ind i sociale sammenhænge, og da jeg var mindre var meget ud afreagerende og aggressiv, eller er jeg bare et umulig uopdragent og mærkeligt barn? – Inderst inde ved jeg ikke hvad jeg håber på? for på en måde håber jeg jo ikke på jeg har ADHD for det er jo ikke fedt at have en sygdom hængende over hovedet, det er jo ikke fedt at være puttet i en kasse, men på den anden side vil der være så meget som gav mening, der ville være så meget som ville give mig ro i sjælen hvis jeg havde ADHD. Det ville nok også give mig en større forståelse af mig selv og en større selvtillid, for så ved jeg ligesom at der er en grund til jeg nogle gange gør som jeg gør, og nogle gange siger det jeg gør, for som jeg også tidligere har beskrevet både i dette blogindlæg men også i andre, så har jeg altid være socialt handicappet, har altid været god til at holde mig usynlig i klasser og på diskoteker osv. med tiden har jeg lært lidt mere ikke at være usynlig, men til tider har jeg stadig meget svært ved at være i fulde klasselokaler og i andre sammenhænge hvor der er mange nye mennesker. jeg har stadig svært ved at holde fast i aktiviteter og koncentrere mig i længere tid af gangen- Jeg er super spændt på hvad han kommer frem til af konklusion! – Han sagde ved første møde jeg havde tegn på 3 forskellige sygdomme, men skulle ved nærmere undersøgelse af mig finde ud af hvad det var jeg “fejlede”, hvilke 3 sygdomme det var holder jeg for mig selv til jeg kender hans svar 🙂 – Men jeg er i hvert fald meget spændt på at høre hans resultat her om nogle dage når han har fået tid til at undersøge min sag lidt nærmere, og skal selvfølgelig nok opdatere jeg herinde på bloggen når jeg kender hans resultat.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar