Natascha Linea

Hjemløs på Instagram

23. januar 2018

Nu har jeg set de to programmer på dr.dk som hedder “Hjemløs på instagram” programmets hovedperson hedder Nadia Shila, mange kender hende fra de unge mødre, det var hendes skyld jeg valgte at stoppe i de unge mødre permanent. For jeg kunne slet ikke forstå hvordan man som tv producent kunne være med til at give hende mere tv tid, Jeg ved da godt jeg ikke er perfekt og man ikke skal pege fingre af nogle osv, men når man som hende vælger at fucke  så meget øv og være med i sit eget tv show, så må man gerne på en pæn måde sige sin mening, og jeg sidder tilbage med en tom følelse, hvordan Dr kan få sig selv til at give hende mere medie tid, jeg er virkelig i chok over hvordan man kan fucke SÅ meget op, ja jeg ved da godt jeg ikke altid har været perfekt og jeg godt kunne have gjort nogle ting bedre eller anderledes, men jeg forstår virkelig ikke hvordan man kan fucke sit liv og sine børns liv så meget op,

Jeg ha så ondt af lille Kyle og nyfødte Hope, jeg håber ikke hun får tvangsfjernet Hope for børn har brug for deres mor, men jeg håber hun får hjælp til at finde et fast sted hun kan bo, og får hjælp til at finde et arbejde, så hun kan komme på fode igen sammen med Hope og hendes kæreste. Jeg syntes personligt ikke i skal se programmet med mindre i gider at kikke på en kvinde som desværre har fået titlen mor, som lever på gaden sammen med sin hiv positive, ex narkoman og tidligere volds dømte kæreste, her kan man så følge med i deres liv på gaden hvor de prøver at finde et sted de kan bo inden lille Hope kommer til verden.

Jeg forstår ikke hvordan hun kan virke så ligeglad med Kyle som hun gør, nu har jeg personligt selv prøvet at få anbragt et barn i kort tid, og jeg ved da jeg ville gøre ALT for at få baby hjem igen, så jeg forstår ikke hvad hun laver i USA, kom dog hjem tag din straf og få din søn hjem igen! Start forfra! – Jeg får så ondt af lille Kyle, hvor må han føle sig svigtet og hvor må han føle sig kasseret!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar