Natascha Linea

Jeg kan ikke få en forklaring!

24. januar 2018

Som alle jer ved så blev Lia tvanganbragt da hun var 4 dage gammel, det sætter store spor i den mor og eller far som også er udsat for det, og resten af familien bliver også påvirket af det, så når et barn er udsat for en anbringelse rammer det rigtig mange mennesker. og jeg er først nu begyndt at få bearbejde det, bedre sent end aldrig!

Og har i den forbindelse fundet ud af hvad der er vigtigt for mig for 100% at kunne ligge alt der her bag mig, på et tidspunkt kan jeg nok godt komme videre alligevel, men det kommer bare til at tage længere tid. Men tilbage til det som gør at jeg kan komme videre hurtigt, og som jeg hele tiden har ønsket at få svar på, siden jeg blev gravid med Novah har jeg søgt svar, jeg har søgt svar på dette fordi det er noget jeg ikke forstå. jeg forstår simpelthen ikke hvorfor, og der er to mennesker i hele verden der 100% kan give mig svar på det, den ene er desværre gået på pension så hende er det umuligt at spørge, så nu er der kun en person tilbage, den person nægter så at snakke med mig, og hun kan få lov til det, jeg mener helt seriøst hun burde kunne stå til regnskab for det hun har gjort, hun må jo vide HVORFOR! hun var bekymret for mig, og min kommende forældre rolle

Der var jo to personer der dengang fandt en bekymring for mig og min kommende forældre evne. min nye sagsbehandler kan kun sige “jeg tror” hun kan komme med hendes vurdering, på hvorfor hun tror de var bekymret dengang, men hun kan ikke komme med et ordenligt svar jeg kan bruge til noget.  Jeg ville så gerne have et møde, men min gamle sagsbehandler men da hun er gået på pension kan dette ikke lade sig gøre, det næstbedste er så at få et møde med fagspecialisten AMV, Og det kan godt lade sig gøre da hun stadig arbejder i Odense kommune , men da lovgivningen siger at når hun ikke længere er på min sag, kan hun bare sige hun ikke gider at holde et møde med mig, og det har hun sagt helt tilbage fra dengang hun røg af min sag! – Jeg mener ikke at man bare burde kunne sige “NEJ” hun må jo nemt kunne svare på mit spørgsmål og så er det møde overstået på 0,5. Jeg kunne også sagtens bare snakke med hende i telefonen. Men hun har aldrig haft lyst til at snakke med mig, kan huske jeg i Novahs graviditet ringede til hende, hvor hun bad mig sende hende en mail, så skulle hun nok kigge på det. Der fik hun en anden til at besvare min mail og hun kunne jo self ikke svare på over halvdelen af det jeg søgte svar på. Hun har aldrig haft lyst til at hjælpe mig med at komme videre.

Og jeg syntes simpelthen ikke det er i orden at hun ikke kan blive tvunget til at gennemføre et møde med mig, og andre tidligere personer hun har haft. for jeg tror ikke jeg er den eneste som mangler svar. ikke kun fra hendes gamle sager, men generelt i hele systemet tror jeg der er mange der sidder med spørgsmålet “Hvorfor”

“Helt tilbage fra start, hvad var de bekymret for der? før psykologtesten og andre undersøgelser blev lavet, hvad gjorde at de ville lave dem?” Svaret på det spørgsmål, ville virkelig gøre jeg fra D.D ville kunne ånde lettet op og komme videre med det samme! jeg tænker også meget på Lia, når hun en gang bliver stor nok til at spørge hvorfor de var bekymret, kan jeg jo ikke give hende et klart svar, for jeg ved det jo ikke engang selv – Nu vil mange nok mene jeg skal ligge det bag mig, komme videre osv osv, og jeg er igang! jeg snakker med nogle mennesker for at få det bearbejdet. og jeg kan mærke det bliver bedre og bedre, for hver dag, men lige det her kan jeg ikke bare glemme, lige det her ville jeg gerne have svar på, for det vil betyde at jeg har ro i hovedet. for som det er lige nu tænker jeg sommetider over en masse ting som jeg måske kunne have gjort anderledes “var det pga min alder” “var det pga den kæreste jeg havde valgt” “Var det stedet vi boede” “Var det pga vores attitude” “Var det min egen skyld” – Og det ville skabe så meget ro i mit hoved at vide præcis hvorfor hun var bekymret!

Der er sikkert mange nu som ikke forstår mig og som ikke forstår mit behov, men nu er det engang sådan at det her er mit behov, nogle folk har andre behov og nogle folk har slet ikke nogle behov, vi er alle sammen forskellige mennesker og vi har alle sammen forskellige behov.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar