Natascha Linea

Luksusfælden er til grin

16. januar 2018

Da jeg blev 18 år var jeg i et stort rod følelsesmæssigt, jeg var gravid med min første datter, hun blev tvangsfjernet kort efter fødslen, og jeg kunne slet ikke samle mine tanker om det økonomiske, det resulterede i at jeg rimelig hurtigt røg i RKI – Gælden voksede stille og roligt og det gjorde min håbløshed også, jeg kunne slet ikke finde ud af hvordan jeg mon nogensinde skulle kunne blive gældsfri! For godt og vel 3 år siden havde jeg en “stor” gæld, (når man tænker over jeg kun var 19) mig og min daværende kæreste kunne ikke rigtigt se hvordan vi skulle kunne blive gældsfri, så vi valgte at prøve og melde os til Luksus fælden, vi troede faktisk vi ville komme med i programmet da  vi havde gæld og var tidligere deltagere af De unge mødre. Men NEJ vi fik af vide vi ikke havde nok gæld selvom min gæld alene rundede omkring de 40.000, på dette tidspunkt, ved da godt det ikke er meget i forhold til de andre som både har gæld halve og hele millioner. Men det er jo netop sådan en som mig de skulle have hjulpet så jeg ikke kom ud i en håbløs gæld! – Men for 2 år siden blev jeg sur og stædig og JEG ville komme ud af RKI, jeg ville blive gældsfri!!!! Jeg skulle bare lige finde overskuddet og finde ud af hvordan man lige gjorde det 🙂

så jeg ringede rundt og fik afdragsordninger med ALLE mine kreditorer, og i dag sidder jeg stadig i RKI men det går den rigtige vej frem, d 1-2 kommer jeg af med to kreditorer og inden for de næste 4-5 måneder ryger der 2 mere væk! – Jeg er faktisk pisse stolt af mig selv for at finde ud af det og selv kæmpe for at blive gældsfri! – har ikke fået hjælp eller råd nogle steder fra jeg har selv fundet ud af det, det måske ikke noget stort for andre men det er det for mig! – Den dag jeg kommer ud af RKI er sidste gang jeg kommer i det, jeg skal derefter ALDRIG MERE i RKI! – Det gider jeg simpelthen ikke mere, og jeg tror heller ikke jeg vile have endt der, hvis ikke der var sket alt der kaos der gjorde lige op til jeg blev 18 år! – Men sket er sket og nu gælder det bare om at komme ud af det lort! Jeg tror ikke jeg når at komme 100% ud af det i 2018 men jeg regner med jeg kommer ud af det i 2019!

Jeg har fået mange kommentere på at hvordan jeg kan være bekendt at give mine børn så mange julegaver og leve et så “luksus” liv når jeg står i RKI, og det vælger jeg simpelthen at gøre fordi mine børn skal ikke mærke at deres mor har været i IDIOT men økonomien, de skal have det som jeg mener børn skal have, og så må det bare tage 1 eller 2 år ekstra at komme op på toppen igen! – Men det vigtigste er at jeg er på vej ud af RKI det vigtigste er at jeg nu kan se toppen af isbjerget og der ikke er så lang vej igen!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar