Natascha Linea

Min gallakjole – Go or No go

15. januar 2018

DENNE ARTIKKEL INDEHOLDER REKLAME

Som nogle af jer bemærkede til Årets Reality Awards havde jeg en stor flot rød gallakjole på, jeg var meget i tvivl ved købet om den var for meget eller om den var helt perfekt 🙂 Godt nok var jeg den eneste i sådan en stor kjole, og den passede måske ikke 100% til festen men den symboliserede mig, den symboliserede at jeg skiller mig ud og ikke er som alle andre.

JEG syntes den var perfekt for jeg følte mig super smuk i den kjole og følte mig så godt tilpas i den 🙂 – Og helt klart en kjole jeg vil brude igen, den var simpelthen perfekt, jeg elskede at have den på og elsker den mindst lige så højt som før. 

Jeg købte den i butikken “Hannemann made to wear” i Nykøbing Falster, hun er simpelthen den sødeste og dejligste ejer af butikken helt igennem et fantastisk sted, ikke sidste gang jeg køber derfra <3 

D 2/1 var jeg forbi hende for første gang og købte kjolen på 10 dag fik hun forvandlet en alt for stor og alt for lang kjole til en helt igennem fantastik prinsesse kjole som passede 100% perfekt, er vildt imponeret over hendes hurtige og flotte arbejde 

I LOVE IT

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar