Natascha Linea

Reality Awards 2018 – min mening

14. januar 2018

Som mange af jer ved blev der i Fredags afholdt Reality Award 2018 – Og hold nu kæft en fest. Det jeg husker derfra var at jeg havde en pisse fed aften og jeg hyggede mig helt vildt.  Selve showet var virkelig noget lort og det var virkelig ikke pengene værd, men efterfesten var til gengæld noget sjovere 😀 Af hvad jeg kan huske ! – Jeg har fået mange kommentarer og mange privat beskeder men at jeg var pinlig, til grin og det der er værre. men helt ærligt jeg har så meget selv ironi at jeg virkelig kun kan grine af den aften når jeg nu sidder og ser billeder og videoer af det, for Ja jeg var skide fuld og nok lidt dum af høre på, men jeg kan grine af det, for forskellen på dig og mig er at min fuldskab blev dokumenteret på tv og diverse medier, men der gør din fuldskab ikke så det kan man vælge ikke at fortælle til nogle.

Jeg husker kun aftenen i glimt,  men jeg husker at vi gør os klar på hotelværelset, mig min kusine og min veninde, lidet efter ankommer Gina og bagefter min anden kusine og hendes kæreste.  Vi begynder at drikke Tequila og Verdi mens vi gør os klar, kl 17.30 tager vi sammen Limoen fra hotellet hvor vi efter 20-30 minutter ikke havde mere sprut, de 3 flasker var meget hurtigt drukket 😀 Haha, jeg er sikker på det var de andre der drak det, for det var ikke mig 😛 (Ironi) – Nå men vi ankommer på den røde løber, Jeg er allerede der en smule stiv, eller jeg var stang stiv for at være helt ærlig, husker ikke præcis hvad der derefter sker, det næste jeg husker er at jeg sidder inde til showet og halv sover på en stol hvorefter jeg går på Wc, hvor meget af min alkohol kommer op igen, det gør så jeg får det MEGET bedre og er klar på at drikke igen. husker ikke mere under selve showet ikke før vi er til efterfesten hvor vi får drukket shots, jeg drikker noget af Oliver Bjerrehus vodka, jeg får noget af Sidney jeg ikke aner hvad er, kort sagt jeg drikker lidt fra mange af gæsterne 😀 HAHA så typisk mig! 😛  Men jeg havde en fed aften og jeg hyggede mig og JA JEG BLEV SPRIT STIV, men op i røven med det jeg hyggede mig og det er det vigtigste, jeg havde en fest og det ved jeg de andre også havde <3

Mange mener jeg ikke burde være så fuld når jeg har børn, men jeg mener at når jeg er børne fri kan jeg drikke mig så fuld jeg har lyst til og jeg var på intet tidspunkt så fuld jeg væltede rundt, var voldelig eller på anden måde skabte drama, så lidt fornuft var der dog i mit hoved 😀 HAHA, jeg tager helt klart med næste år igen <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar