Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Copyright på mine billeder

12. februar 2018

Jeg er blevet så træt af folk på de sociale medier, de tror simpelthen de kan tillade sig alt! De tror de ejer alle kendte og semi kendte mennesker, de tror de kan tillade sig at skrive hvad de vil, de tror de kan tillade sig at dele folks PRIVATE billeder rundt på de forskellige sladder sider på facebook. Folk har ingen respekt overfor andre end sig selv. 

Men nu efter nu godt 4 år har jeg fået nok! – Jeg har besluttet mig at sætte copyright på ALLE mine billeder, og deler man mine billeder fra Instagram ryger der en politianmeldelse af sted mod vedkommende, da man så bryder loven omkring ophavsretten! 

Har flere gange taget kontakt til de forskellige administratorer, for at få den til at forstår jeg ikke ville have mine billeder ind i de forskellige grupper, men uden held da de ligesom mange andre ingen respekt har for andre end dem selv, så nu har jeg besluttet mig at jeg må gå ti andre metoder, jeg må simpelthen sætte vandmærker på alle mine billeder, og så må jeg håbe folk indser det 🙂

Jeg vil derfor bede alle mine dejlige følgere om at hvis i ser mine billeder(DEM MED COPYRIGHT PÅ) ude på facebook, så tag et screenshot af det og hvem der har delt det, så jeg forhåbentligt kan få folk til at forstå at man ikke er en “ting” man intet respekt skal have for bare fordi man har valgt at være kendt. 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar