Natascha Linea

Er jeg stadig kærester med Jes?

4. februar 2018

Jeg har den sidste uges tid oplevet en del gange der bliver stillet spørgsmålstegn til omkring om mig og Jes stadig er sammen eller om vi er gået fra hinanden, så tænkte jeg ville lave et lille blogindlæg omkring dette. – JA vi er stadig sammen og JA jeg er meget glad for ham, han er virkelig den bedste belslutning jeg har taget meget længe, han er en helt fantastisk person og jeg er helt vildt dybt forelsket i ham. Jeg er sikker på at det her kunne live noget stort (Han er ikke den første men han kunne blive den største) Om vi skal have børn, giftes og flytte sammen? JA! men ikke lige nu, om nogle år skal vi da have flere børn, giftes og flytte sammen det helt sikkert.

Her d 1/2 havde vi været kærester i 2 måneder, så vores forhold er stadig meget nyt, og vi har slet ikke travlt vi tager en dag af gangen, men vi er meget forelsket stadigvæk, han kommer faktisk forbi her på Fredag til Mandag og ser min søn for første gang <3 Jeg er meget spændt på og se om de kan sammen de to. Lia har han endnu ikke mødt, og der kommer til at gå lidt længere tid før de møder hinanden da Lia har mødt en del mennesker i sit liv både igennem mig og på hendes fars side, så hende vil jeg gerne skåne lidt mere. Jeg glæder mig helt vildt meget til vi skal ses Fredag, for jeg savner ham enormt meget. Nu vil jeg smutte ud i køkkenet med mine børn og lave dessert så vi kan hygge med “Stakkels krumme” 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar