Natascha Linea

Hvad er der sket “Jan”?

2. februar 2018

Så er måneden fordi og en ny er startet men hvad nåede jeg at opleve i Januar måned og hvad har jeg personligt lært omkring mig selv?

Måneden var den første i året (SURPRICE) og jeg havde det mål at 2018 skulle blive MIT år, og det vil jeg arbejde stærkt på at det gør. Og jeg syntes på mange måder jeg har fået en helt perfekt start på året, og allerede nu har jeg der personlig meget bedre end jeg havde i slutningen af 2017

jeg starter måneden ud med at tage til Reality Arwards og det var simpelthen så sjovt, festede med de bedste kusiner, og nogle gode veninder, og fik en masser nye bekendtskaber, den oplevelse lærte mig at det er helt i orden og man stadig er en fantastisk forældre selvom man vælger at slippe sig selv løs når man er uden børn og det er okay at være røv stiv også på tv og i bladene, så længe børnene er et sikkert sted. 

Januar måned var også den måned jeg blev sygemeldt i 14 , dage for stress symptomer, da jeg simpelthen i følge lægen havde fået en slags “stress-reaktion” af de sidste 4 års massiv hårdt press. jeg er ikke svag jeg har bare været for stærk for længe og stået imod for meget og jeg måtte lige have en kort pause til lige at puste ud og trække vejret, og prøve at få det hele til at bundfalde sig.

Det var også i denne måned jeg fik sendt mit 100% færdige manuskript samt billeder til bogen ind til forlaget så den kan blive godkendt og sendt videre til grafisk design og forhåbentligt snart skal udgives. – Bogen har lært mig at skrive mere og givet mig mere blod på tanden til at skrive, jeg får det så godt når jeg skriver, jeg får mere overskud og jeg får mere overskud, jeg får bearbejdet mine ting fra fortiden, så jeg har allerede nu lagt det meget mere bag mig end jeg havde for bare få måneder siden.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar