Natascha Linea

Svar fra Psykiater

1. februar 2018

Som nogle af jer ved har jeg været ved psykiater i dag for at få svar på om jeg havde en diagnose, og det har jeg. Jeg er faktisk på en eller anden underlig måde utrolig glad for det. Jeg har de sidste mange år slået mig selv i hovedet og stillet mig selv 1000 spørgsmål “hvorfor kan jeg ikke bare tage en uddannelse” “hvorfor har jeg så svært ved at gå i skole” “hvorfor lavede jeg så meget ballade da jeg var lille” “var jeg bare pisse uopdragen” “hvorfor er jeg så anderledes på mange områder” har virkelig og føler mig nogle gange stadig som klassens pauseklovn, fordi jeg simpelthen ikke kan sidde stille og koncentrere mig en hel dag omkring skolen, jeg prøver og jeg kæmper hver dag for det, men pludselig giver det hele mening, og det hele har en forklaring. ved godt jeg ikke kan skyde skylden på diagnosen hver gang, men det giver mig en form for ro for nu har jeg en forklaring på hvorfor jeg har så svært ved nogle ting. Som andre har så nemt ved. Som nogle måske havde gættet så har jeg ADHD. 

Den fremtidige plan lige nu er at jeg de næste 2 måneder er at jeg skal droppe min Cola, skære meget ned på andet sukker, skære ned på hvidt brød, pasta og ris. spise mere fisk og grøntsager, og så ud i den friske luft minimum 30-40 min HVER dag – og så det jo Mandag min sygmelding officielt slutter. Hvis dette ikke har hjulpet inden næste samtale d 28/4-18 så skal vi snakke om hvad vi så skal gøre 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar