Natascha Linea

Drømmen om et donorbarn

14. marts 2018

Jeg har siden jeg fik Novah for knap 2 år siden næsten altid sagt at skulle jeg en dag havde flere børn, skulle det være via egenbetaling og på en donor klinik. Nu ved jeg mange folk syntes jeg totalt idiotisk, og kun tænker på mine egne behov! Men vil prøve at forklare jer hvorfor jeg har det på den måde.

Grunden til jeg har den holdning er at som mange af mine faste læsere ved, så ser Novah ikke sin biologiske far særlig meget, det giver mig en klump i maven for hvordan kan fravælge sit eget barn? Hvordan kan man lade være med at elske sit barn så højt, og være så ligeglad med det? Og det vil jo også give Novah en masse ubesvarede spørgsmål, når han bliver ældre! Kan man overhovedet nogensinde blive et 100% helt menneske når man er fravalgt af sin egen far/mor? Det kæmpe svigt fortjener INGEN børn at komme igennem, og man kan jo aldrig være sikker på faren bliver ved din side i medgang og modgang.

Så virkelig jeg overvejer når jeg er færdig med min skole/uddannelse at få et barn alene. Udelukkende af den ene grund af jeg så ved 100% hvad jeg har at forholde mig til, og mit barn vil jo self mangle en far men ville ikke opleve at faren bevidst ikke ønsker nogle former for kontakt.

Jeg tror personligt det er et større svigt at vide at ens far/mor kunne tage kontakt vis de havde lyst, frem for man som donorbarn ikke ved hvem ens far er og kontaktinformationer er meget svært at skaffe hvis ikke næsten helt umuligt. Der er jo altid andre versioner af dette, men dette er bare min mening og mine holdninger.

De kække er jer ville nok skrive at jeg så bare kunne havde fået en abort med Novah, så han ikke skulle udsættes for dette svigt. Og nej det kunne jeg ikke, for ville ALDRIG kunne tilgive mig selv, hvis jeg fik dræbt mit levende og velskabte barn! Vil gerne lige slå fast at jeg ikke dømmer folk der får aborter, der er 100% deres eget valg. Men jeg ville aldrig kunne få mig selv til det og ville prøve at overtale dem jeg kender til ikke at få det foretaget. I min verden får en kvinde de børn hun fra naturens side er skabt til at få, så jeg personligt tror på at med eller uden prævention bliver hun gravid, hvis dette var meningen. og abort er ligesom at bryde ind i naturens cyklus. Og inden de hurtige begynder, så er jeg på prævention 🙂 Dette er mine tanker om fremtiden ikk 100% planer eller noget jeg gør. blot mine tanker her og nu.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar