Natascha Linea

Er mig og Jes stadig kærester?

11. marts 2018

Igår og idag har det været nogle løse rygter omkring om mit forhold til Jes er slut, og jeg elsker simpelthen alle mine dejlige følgere de næsten ved det før jeg selv gør. Næste gang det begynder at køre rygter om mig, kan i så ikke godt vente med at lave en konklusion før jeg selv er parat til at udtale mig om det. 

Men ja det er 100% korrekt vi er IKKE sammen mere, dette var udelukkende min beslutning, jeg gjorde det forbi med ham igår aftes. Der var flere ting der spillede ind og som gjorde jeg tog denne beslutning, den opmærksomme læser ved jo at hans forhold til hans X-kæreste var noget jeg havde ekstremt svært ved at acceptere, men jeg valgte at gøre det fordi jeg jo elsker Jes, og man jo self skal have et godt samarbejde når der er børn indenover, men da hun så begyndte at lyve om mig på de sociale medier og han ikke sagde noget til hende fik jeg nok. Jeg ved hun kun gjorde det for at pisse mig af, så tillykke dette lykkedes IKKE, det var udelukkende Jesses måde at reagere på der pissede mig af. Jeg elsker ham da stadigvæk, men jeg kan simpelthen ikke leve sammen med en fyr som ikke 100% står ved sin kærestes side.

De af jer som følger meget med i mit liv kan jo regne ud at alt der her drama som fik bærget til at flyde over, skete kort efter jeg valgte at klippe mig korthåret, Jes kunne ikke lide det og det sku ærlig snak og fred da være med det, men at han ligefrem siger han ikke gider se mig før jeg får langt hår igen eller må jeg købe en paryk der fik jeg sku nok. det jo for helvede ikke håret han er kærester med! Min kæreste skal sku vide jeg er anderledes, underlig og skør og det vil jeg nok være indtil den dag jeg dør, og kan de ikke acceptere det så UD AF VAGTEN!

Jeg fortryder på INGEN måde jeg har klippet mig så korthåret selvom det var det der fik bærget til at flyde over og gjorde at jeg gik fra Jes, for der fandt jeg ud af hvilket overfladisk menneske han er. Jov for han er virkelig overfladisk når han vil tvinge mig til at gå med paryk hvis jeg ønsker at se ham de næste 6-8 måneder! – Hvilket jer der kender mig ved jeg ikke gøre :-D<3

Men fuck ham verden er fuld af fisk som fortjener min kærlighed og som kan acceptere mine skøre og til tider ret sindssyge ideer 🙂

Måske udstiller jeg ham lidt i dette blogindlæg, men jeg havde brug for at forklare mig ovenpå de løgnhistorier hun havde spredt om mig, og jeg havde brug for at forklare MIN version af historien. Nu når i næsten kun har hørt hvad hun har lukket ud af lort om mig de sidste 2 døgn! – Jeg kunne havde været den voksne og lukket ørene! Men dette valgte jeg ikke, jeg valgte at forklare mig 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar